FB Pixelz

Un raliu intens

Bogdan Marişca, secondat de Borbely Karoly a înregistrat un rezultat bun, echipajul terminând Cotnari Rally Iaşi Centenar 2018 pe locul secund.

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc Cotnari Rally Iaşi Centenar, un raliu interesant şi în egală măsură dificil, cu multă încărcătură datorită luptelor strânse pentru podiumul general.

Pentru Napoca Rally Academy, care s-a prezentat la start cu patru echipaje, rezultatele au fost mai mult decât mulţumitoare, trei dintre echipaje înregistrând rezultate notabile.

Bogdan Marişca, secondat de Borbely Karoly a înregistrat un rezultat bun, echipajul terminând raliul pe locul secund.

La sfârşitul celor două zile de concurs, Bogdan a declarat: “Aş dori să încep prin a-i felicita pe Simo şi pe Sergiu pentru câştigarea titlului de campioni naţionali absoluţi ai acestui campionat.

Pentru noi a fost un raliu greu, datorită faptului că am întâmpinat problelme tehnice, lucru care ne-a obligat să schimbăm abordarea cu care venisem setaţi pentru acest raliu. Am ales un ritm mai scăzut pentru a menaja maşina şi pentru a ne feri de riscul unui abandon şi am terminat prima zi e locul trei. Rezistenţa Fordului ne-a ajutat să rămânem în lupta pentru podium şi pentru puncte. Karci a făcut o cursă foarte bună, iar a doua zi am reuşit să urcăm pe a doua treaptă a podiumului, propulsaţi un loc de ghinionul lui Vali şi al lui Dan.

Suntem foarte mândri pentru locul I la clasamentul pe echipe, îi felicităm pe Simo şi Sergiu, pe Mihnea şi Marcus pentru rezultatele avute la finalul raliului.

Ne bucurăm că ne aflăm în lupta pentru podiumul campionatului 2018 şi ne dorim să ne revedem la Sibiu pregătiţi şi dornici de spectacol ca întotdeauna.

Mulţumiri partenerilor!”

Echipajul Bogdan Marişca – Borbely Karoly este susţinut în sezonul 2018 de către următorii parteneri: Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns