FB Pixelz

NOI SUNTEM

NAPOCA RALLY ACADEMY

Napoca Rally Academy este un proiect complex initiat de campioni de raliuri si transformat intr-un brand national, cunoscut si peste hotare, care implementeaza activitati si campanii atat in domeniul motorsportului, cat si in mediile sociale, educationale si de entertainment. Napoca Rally Academy pune la dispozitia companiilor servicii de teambuilding si training care au ca tema centrala conducerea defensiva si pilotajul sportiv.

Campaniile sociale in care NRA se implica au ca rol transmiterea la nivelul opiniei publice a unor mesaje cu un puternic caracter social precum „Noi 2 pentru SMURD”, „Fiecare secunda conteaza”, „Be cool…gandeste inainte”, „Don’t drink and drive”, Ford Driving Skills for Life – toate organizate de catre NRA cu ajutorul partenerilor.

COMPETIȚII SPORTIVE

Napoca Rally Academy concureza si face performanta atat in Campionatul National de Raliuri cat si in competitiile internationale: Campionatul European de Raliuri (FIA ERC) si Campionatul Mondial de Raliuri (WRC)

Campioana Nationala in 2011, 2015, 2016, 2017, 2018 și 2019, este si prima echipa de raliuri din Romania care in anul 2013 a castigat titlul de Campioana Europeana Production Car Cup. De asemenea, Napoca Rally Academy a oferit motorsportului romanesc timp de cinci ani consecutivi Campionul National Absolut de Raliuri al Romaniei. Astfel, in 2015, 2016, 2018 si 2019, Simone Tempestini a devenit
Campion Naţional Absolut al României, iar anul 2017 a fost randul lui Bogdan Marisca sa isi adjudece cel de-al doilea titlu din cariera. 

La 21 de ani Simone a fost cel mai tânăr Campion Naţional al României. 

In anul 2020, Echipa de Raliuri Napoca Rally Academy este formata din cinci echipaje: Simone Tempestini – Sergiu Itu, Bogdan Marisca – Sebastian Itu/ Karoly Borbely, Norbert Maior – Francesca Maior, Victor Supuran – Mihai Supuran, Bogdan Gheorghiu – Andrei Gheorghiu.

CONDUS DEFENSIV

Prin bazele de antrenament proprii din Cluj-Napoca, Sibiu si Bucuresti sau in locatiile beneficiarilor, NRA ofera servicii complete de condus defensiv. Printre clienti se numara: Ford (proiectul Ford Driving Skills for Life), Nokia, Rompetrol, Leaseplan, Pirelli, Citroen, Orange, Autoworld-Audi.

ACTIVITATI DE TEAMBUILDING

NRA organizeaza total sau partial actiuni de teambuilding, cu accent pe condus defensiv, pilotaj sportiv, test drive si demonstratii cu masinile de competitie. 

NRA dispune de cunostintele si logistica necesare organizarii si implementarii evenimentelor de teambuilding. Programa si exercitiile defensive driving pot fi adaptate in functie de locul desfasurarii (in spatii speciale in oras sau in zone turistice din afara oraselor) si de numarul de persoane (activitati sustinute simultan pe grupe de participanti) si pot include si testarea experientei de copilot intr-o masina de raliu alaturi de unul dintre pilotii NRA.
Napoca Rally Academy a organizat si sustinut evenimente de teambuilding atat pentru grupuri restranse de de participanti (10-15 persoane) cat si pentru grupuri mai mari (70-85 persoane) pentru companii precum: Pirelli, Rompetrol, Leaseplan, Orange, CM Jeler, Groupama, Henkel – Ceresit, BAT Romania, Vodafone, Ford, De Longhi.

SCOALA DE PILOTAJ

NRA organizeaza cursuri de pilotaj, recunoscute de catre autoritatile national de profil (FRAS, ACR).

Venind in intampinarea celor pasionati si doritori de performanta in motorsport, Napoca Rally Academy pune la dispozitia cursantilor atat instruire profesionala in pilotajul sportiv auto cat si asistenta logistica si tehnica, inclusiv masini de competitie si copiloti experimentati.

Timp de 4 ani consecutiv, NRA a organizat cate o etapa de Slalom Paralel in Campionatul National, oferind de fiecare data castigatorilor sansa de a se perfectiona prin cursurile de pilotaj sportiv auto dedicate lor.

Napoca Rally Academy este initiatoarea Campionatului Judetean „Promo Rally” la Cluj – campionat destinat amatorilor talentati, carora li s-a oferit un impuls la inceputul unei cariere in raliuri (cursuri de pilotaj gratuite si participarea intr-o etapa de Viteza in Coasta, pentru cei mai buni).

ACTIUNI DE CSR

NRA se implica activ in campanii de responsablizare sociala din punct de vedere al conduitei in trafic. Pana in prezent au fost organizate campanii in colaborare cu SMURD, Politia Romana, Primaria Cluj, Agentia Nationala Antidrog.