FB Pixelz

Clienții beneficiază de dreptul de a anula, schimba sau returna produsele comandate, conform politicii interne și a legislației în vigoare.

Dreptul de a anula comanda: 

Clientul are dreptul de a anula comanda făcută pe site, până la termenul de finalizare a comenzilor stabilit de catre scoală pentru respectivul an școlar. Anularea se va face prin mail la adresa office@napocarallyacademy.ro precizând numarul și numele pe care s-a făcut comanda.

În cazuri speciale, anularea este posibilă și după expirarea termenului de finalizare a comenzilor. Clientul va trimite mail pe adresa office@napocarallyacademy.ro oferind motivul pentru care dorește să anuleze comanda și in baza răspunsului primit, comanda se poate anula sau nu.

Dreptul de  schimb:

Produsele pe care Clientul le va schimba, vor fi fără urme de utilizare, deteriorare și în ambalajul în care au fost achizitionate.

Clientul are dreptul să ceara schimbarea produselor comandate cu alte produse sau alte măsuri ale aceluiași produs, în termen de 14 zile de la primirea comenzi. Onorarea acestei cereri făcute de client va fi posibilă/ realizată în baza stocului existent.

Procedura prin care clientul poate face un schimb este prin mail la adresa office@napocarallyacademy.ro, precizând numarul și numele pe care s-a facut comanda, cât și produsele: cele pe care le returneaza și cele pe care le dorește în schimb, menționand la toate descrierea, măsura și culoare dacă este cazul. 

Într-un termen de maxim 7 zile va primi răspuns pe mail în care se va confirma sau nu  existenta stocului pentru a face schimbul.

Dreptul de  retur:

Produsele pe care Clientul le va returna, vor fi fără urme de utilizare, deteriorare și în ambalajul în care au fost achiziționate.

În cazul în care nu se poate realiza un schimb cerut de către client, se poate face retur și clientul va primi înapoi suma integrală platită pentru articolele returnate.

Produsele digitale nu pot fi returnate.

Clientul are dreptul să ceara returul produselor comandate, în termen de 14 zile de la primirea comenzi cu garanția de a primi înapoi suma integral platită pentru respectivele articole.

Procedura prin care clientul poate face un retur este prin mail la adresa office@napocarallyacademy.ro, precizând numarul și numele pe care s-a facut comanda, cât si produsele pe care le returneaza, menționand la toate descrierea, măsura și culoarea dacă este cazul. 

Restituirea sumelor provenite din serviciul de retur se va face fie în numerar la momentul returului, fie prin OP în termen de maxim 7 zile de la momentul returului.