FB Pixelz

Şi in CNR toamna se numără bobocii

La sfârşitul săptămânii în curs, în perioada 04-07 octombrie 2018, va avea loc Raliul Sibiului, a VII a etapă în cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2018.

Raliul se va desfaşura pe o suprafaţă de 100% asfalt, suma probelor speciale fiind de 123.90 km. Particularitatea acestui raliu este că probele speciale se vor întinde pe durata a 3 zile, duminică fiind programate 3 probe speciale din totalul celor 13.

La start se vor alinia 87 de echipaje, iar miza este una foarte ridicată, acest lucru datorându-se diferenţelor foarte mici de puncte din clasamentele pe clase cât şi în clasamentul pe echipe.

În legatură cu Raliul Sibiului 2018, Bogdan Marişca a declarat:” Ne pregătim pentru ultima etapă a acestui campionat şi suntem mulţumiţi că ne putem afla la start. În acest sezon am avut rezultate bune dar şi abandonuri tehnice pe care nu ni le doream, aşa încât ne bucuram că avem şansa de a concura pentru podium. Mergem la Sibiu cu dorinţa de a face o cursă cât se poate de bună şi încercăm să sprijinim echipa pentru obţinerea unui nou titlu”.

Din dreapta sa, Sebastian Itu a declarat pentru dumneavoastră: “Sunt încântat că putem participa la ultima etapă din campionat şi că ne putem juca şansapână la capăt aşa cum am fost obişnuiti întotdeauna. Ne dorim să fim rapizi şi exacţi pe probe pentru ca rezultatul să fie cel scontat”

Echipajul Bogdan Marişca – Sebastian Itu este susţinut în sezonul 2018 de către următorii parteneri: Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns