FB Pixelz

Napoca Rally Academy în lupta finalului de sezon la Raliul Sibiului

În perioada 4-7 octombrie se desfășoară Raliul Sibiului, ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, un raliu la care echipajele Napoca Rally Academy merg hotărâte să câștige si în acest an titlul pe echipe.

După ce Raliul Iașului i-a asigurat lui Simone Tempestini al treilea titlu de campion absolut al României, echipa NRA a ajuns la Sibiu pregătită de ultima luptă a sezonului.

Bogdan Marișca si Sebastian Itu: “În acest sezon am avut rezultate bune, dar şi abandonuri tehnice pe care nu ni le doream, aşa încât ne bucurăm că avem şansa de a concura pentru podium. Mergem la Sibiu cu dorinţa de a face o cursă cât se poate de bună şi încercăm să sprijinim echipa pentru obţinerea unui nou titlu.”

Marco Tempestini: „Din păcate, eu și Simone nu vom fi la Sibiu să salutăm închiderea campionatului pentru că se suprapune programul din CNR cu cel din WRC . Sperăm ca la anul si Raul Badiu sa aiba un program complet in JWRC si poate ca avand 2 sportivi in WRC sa reusim sa reglam și acest aspect cu Federatia. Din Țara Galilor vom urmări evoluția echipei și a colegilor noștri. Sunt încă multe de câștigat și toți piloții NRA sunt concentrați sa facă performanță maximă”.

Florin Tincescu, lider în clasamentul juniorilor, va lupta pentru puncte la echipă, cu a lui deja celebră “bombiță”, în timp ce Mihnea Mureșaneste la un pas de al doilea titlu la Cupa Dacia, performanță pe care nu a mai realizat-o nimeni până acum.

Norbert Maior și Vlad Cosma completează echipa NRA la acest raliu, fiind hotărâți să facă spectacol.

Raliul Sibiului se va desfăşura pe o suprafaţă de 100% asfalt, suma probelor speciale fiind de 123.90 km. Particularitatea acestui raliu este dată de faptul că probele speciale se vor întinde pe durata a 3 zile, duminică fiind programate 3 probe speciale din totalul celor 13.

Partenerii Napoca Rally Academy pentru programul 2018 din Campionatul Național de Raliuri sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion Performance Fuels, DeLonghi, LeasePlan Romania, Visit Cluj, Primăria și Consiliul Judetean Cluj Napoca, P1 si partener media: KissFM.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns