FB Pixelz

Teste pentru Sibiu la San Marino Rally

Marco Tempestini si Lucio Baggio vor concura cu Fiesta S2000. Simone Tempestini testeaza pneurile DMACK pentru Raliul Sibiului. 10 probe speciale cu o lungime totala de 150 kilometri.

Doua din echipajele Napoca Rally Academy vor lua startul in acest weekend la San Marino Rally, etapa in Campionatul Italian si in FIA European Rally Cup. Pentru Marco Tempestini si Simone Tempestini acesta este testul perfect inaintea Raliului Sibiului.

Echipajele Napoca Rally Academy, Marco Tempestini/Lucio Baggio si Simone Tempestini/Dorin Pulpea vor lua startul in acest weekend la San Marino Rally, ultimul test de pregatire inaintea Raliului Sibiului, etapa a saptea din Campionatul European si a cincea din Campionatul National de Raliuri Dunlop. „Etapa de la Sibiu este una extrem de importanta pentru noi mai ales in ceea ce priveste campionatul intern. Raliul Sibiului are coeficient 2 si fiecare punct poate fi decisiv. Tocmai de aceea, 150 kilometri de teste in regim de cursa nu au cum sa strice”, a spus Marco Tempestini.

San Marino Rally, programat in perioada 12 – 14 iulie, este o etapa foarte condensata cu o zi de recunoasteri si doua zile de cursa. Marco Tempestini si Lucio Baggio vor lua startul cu un model Fiesta S2000, iar Simone Tempestini si Dorin Pulpea vor concura cu modelul Subaru Impreza R4. „Etapa din San Marino imi trezeste multe amintiri frumoase. In 1999, dupa victoria din Raliul Castelli di San Marino, impreuna cu Lucio, am castigat Campionatul cu Corolla WRC. Lucio a mai castigat raliul alaturi de Longhi in 2002, deci din acest punct de vedere va fi cu siguranta un raliu interesant pentru noi”, a mai adaugat Marco Tempestini.

simone tempestini - dorin pulpeaSi pentru Simone Tempestini participarea in San Marino Rally este un vis devenit realitate. Pilotul Napoca Rally Academy va testa aici mai multe versiuni de pneuri de la DMACK pentru a pregati strategia de la Sibiu. „In Sardinia s-a castigat, la clasa Production, cu pneuri DMACK. Voi testa mai multe solutii pentru Sibiu si sunt sigur ca vom gasi cele mai bune variante. De abia astept sa particip in aceasta etapa. Mi-am dorit sa vin aici inca de mic si acum, la 18 ani, acest vis s-a implinit”, a spus si Simone Tempestini.

Startul festiv in San Marino Rally este programat vineri, 12 iulie, incepand cu ora locala 21:00, iar cele 10 probe speciale, cu o lungime de 150 kilometri, se vor desfasura sambata si duminica.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns