FB Pixelz

Simone Tempestini a câștigat Raliul Iașului

Norbert Maior și Francesca Maior – învingători la 2 roți motrice Bogdan Marișca s-a situat pe a treia treaptă a podiumului Napoca Rally Academy – locul 1 la echipe

Simone Tempestini și copilotul Sergiu Itu au câștigat Raliul Iașului, a șaptea etapă din Campionatul Național de Raliuri din acest an. Coechipierii de la Napoca Rally Academy, Bogdan Marișca și Sebastian Itu au urcat pe a treia treaptă a podiumului general, în timp ce frații Maior au câștigat în clasamentul de la 2 roți motrice. 

Desfășurat pe macadam pe o distanță de 134 de kilometri și 9 probe speciale , Raliul Iașului le-a adus anul acesta concurenților un traseu dificil, îngreunat de condițiile meteo nefavorabile. 

A 38-a ediție a raliului de la Iași i-a adus a 4-a victorie lui Simone Tempestini în această competiție, depășind astfel recordul lui Titi Aur, care a avut 3 victorii all time în capitala Moldovei. Simone Tempestini a dominat cursa de la Iași, campionul en titre al României câștigând toate probele de sâmbătă și duminică. La final, echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu a fost cronometrat cu timpul de 01 h 20 min 57 sec, cu o diferență de 1 minut și 53 de secunde față de locul 2.  

Simone Tempestini: „Suntem bucuroși că am câștigat acest raliu, am avut o cursă foarte bună și ne-am și distrat. A fost destul de dificil din cauza condițiilor meteo, dar în final am reușit să menținem ritmul bun. Îmi place raliul de la Iași și le mulțumesc de fiecare dată spectatorilor de aici care mă susțin și vin în număr foarte mare pe probe. ” 

Bogdan Marișca: „Pentru noi, fiecare raliu pe care îl facem este o bucurie. Când terminăm și pe podium, atât la general, cât și la echipe, e cu atât mai important. Le mulțumesc în mod special partenerilor noștri, fără de care nu am putea să continuăm. Îi felicit pe Simone și pe Sergiu , pe Sebastian Barbu și pe Bogdan Iancu și sunt mândru că, cu această clasare am adus puncte echipei, care este învingătoare aici la Iași. ”

Norbert Maior: „Suntem foarte bucuroși că am reușit să terminăm cu bine și să avem rezultatul pe care ni-l doream, mai ales că nu a fost un raliu ușor, iar condițiile de pe probe au fost mult mai dificile decât ne așteptam. Plecăm de aici cu locul 1 la FWD, ceea ce înseamnă ca ne menținem poziția de lideri în clasamentul de la 2 Roți Motrice. Sunt mândru de Francesca Maior pentru că s-a descurcat excepțional și la raliul acesta. Teamwork makes the dream work. Ne vedem la Raliul de la Cluj.”

Partenerii echipei Napoca Rally Academy în 2022 în CNRB sunt  Banca Transilvania, OMV, BT Leasing, Castrol Service, DeLonghi, Primăria Cluj-Napoca, Visit Cluj, Leaseplan, EuropaFM. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns