FB Pixelz

Simone Tempestini a câștigat Raliul Sibiului

Echipa Napoca Rally Academy a învins la echipe Bogdan Marișca s-a situat pe a doua treaptă a podiumului general Norbert Maior – locul 1 la două roți motrice

Simone Tempestini și copilotul său Sergiu Itu au câștigat Raliul Sibiului, a cincea etapă din Campionatul Național de Raliuri. Primul raliu pe macadam din acest an s-a desfășurat în weekend pe o suprafață de 132 de kilometri de probe și 9 probe speciale, după ce prima probă a raliului a fost anulată . 

La Raliul Sibiului echipa Napoca Rally Academy a fost prezentă cu 5 echipaje: Simone Tempestini și Sergiu Itu , pe Skoda Fabia, Bogdan Marișca cu Sebastian Itu, cu Skoda Fabia, frații Norbert Maior și Francesca Maior cu Peugeot 208 R2, Victor Supuran  și Andrei Mitrașcă pe Dacia Sandero și Ioan Mihuț cu Mag Levente, pe  Mitsubishi EVO IX.

Simone Tempestini a câștigat 8 din cele 9 probe desfășurate pe macadamul din jurul Sibiului, iar colegul de echipă , Bogdan Marișca a reușit să obțină a doua poziție în clasamentul general al raliului. Norbert Maior și Francesca Maior au reușit să câștige la 2 roți mortice și s-au situat pe locul 6 în clasamentul general. Victor Supuran a terminat pe locul 3 la Cupa Dacia, după problemele tehnice din prima zi a raliului. 

Simone Tempestini: „Suntem fericiți că am câștigat și în acest an pe macadamul de la Sibiu. Ca întodeauna, a fost un raliu foarte dur și a trebuit să fim foarte atenți. Ne era dor de macadamul din România și ne bucuram ca revenirea aici ne-a adus o victorie frumoasă. Mă bucur că Bogdan Marișca și Sebastian Itu au revenit și au fost pe podium lângă noi și împreună am făcut ca echipa să câștige. ” 

Bogdan Marișca: „ A fost un raliu greu, așa cum îl știm de 20 de ani, un raliu la care am început să fim înțelepți. Sibiul te surprinde permament, iar noi am încercat să folosim mașina așa cum o știm, chiar dacă am făcut puține teste înainte și nu am reușit să o folosim la un randament maxim. Am încercat să fim înțelepți pentru că la Sibiu mereu există capcane. Am profitat clar de sincopele lui Sebi Barbu, pentru care ne pare rău. Și noi am făcut 2 pene , dar nu așa de grave ca el. Ne bucurăm pentru Simone și Sergiu și suntem mulțumiți de rezultatele echipei. Îi felictăm și pe Andrei și Doru și pe toți concurenții care au reușit să termine un raliu atât de greu. Vă mulțumim tuturor!” 

Norbert Maior: „Am terminat cu bine Raliul Sibiului și suntem extrem de multumiți pentru cum a decurs acest raliu pentru noi. Pe lângă victoria la 2 roți motrice, satisfacția cea mai mare este că am reușit să stăm departe de probleme și după un raliu lung și destul de dur ca si suprafață, mașina nu a avut de suferit și ne-a dus cu bine la final. Mă bucur că am revenit la un ritm bun pe macadam și nu in ultimul rând sunt mandru de echipa noastră, deoarece  venim cu un rezultat foarte bun de la Sibiu. Vreau să le multumesc din suflet tuturor oamenilor din jurul nostru care ne susțin, cred în noi și fac posibilă participarea noastră. Mulțumim, de asemenea, DTO Rally service pentru că avem la dispoziție o mașină  bine pregătită de fiecare dată.„

Partenerii echipei Napoca Rally Academy în 2022 în CNRB sunt  Banca Transilvania, OMV, BT Leasing, Castrol Service, DeLonghi, Primăria Cluj-Napoca, Visit Cluj, Leaseplan, EuropaFM. 

Credite foto:  Momentum 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns