FB Pixelz

Piloţii NRA, dornici să cucerească „Perla” Harghitei!

Napoca Rally Academy este pregătită de startul celei de-a patra etape a Campionatului Naţional, Raliul Perla Harghitei. După ce runda trecută, la Bacău, juniorii Norbert Maior şi Mihnea Mureşan au ţinut sus steagul NRA, la raliul ce îşi are sediul central la Odorheiu Secuiesc revin Simone Tempestini şi Bogdan Marişca. „Acest raliu este clar unul dintre preferatele piloţilor noştri şi asta se vede prin rezultatele obţinute în trecut. Spre deliciul fanilor, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare pe probe, ne dorim să avem o evoluţie spectaculoasă şi rapidă. Sperăm să avem parte de vreme bună şi să fie două zile de spectacol total”, a declarat team managerul echipei clujene, Marco Tempestini. La ediţia de anul trecut, Raliul Harghitei a avut un podium exclusiv NRA, cu echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu pe prima treaptă, urmat de echipajele Bogdan Marişca/Sebastian Itu şi Florin Tincescu/Alina Pop.

          Simone Tempestini şi Sergiu Itu, cu al lor Hyundai i20 R5, ţintesc o nouă victorie în actuala ediţie a Campionatului Naţional de Raliuri după reuşitele de la Piteşti şi Arad. Raliul Harghitei este unul dintre favoritele mele din circuitul intern. Sunt nişte probe scurte, din păcate, dar foarte frumoase. Este foarte important să ai un ritm bun încă de la început, iar proba lungă, Praid (n.r. Bucin), este una dintre cele mai de viteză probe din campionat, aşa că pe perioada recunoaşterilor este nevoie de o concentrare deosebită. Mergem acolo cu obiectivul de a obţine victoria, vom munci pentru asta, mai ales că privim acest raliu şi ca pe un test pentru etapele ce vor urma în Campionatul Mondial. Urmează Germania în WRC2, tot pe asfalt, deci Raliul Harghitei poate fi o ocazie bună de a ne pregăti”, a afirmat Simone Tempestini. 

          Bogdan Marişca va lua startul la Raliul Perla Harghitei cu Borbely Karoly în dreapta sa. „Revin la Harghita, un raliu care îmi place, cu intenţia de a avea un rezultat cât mai bun. Sper la evoluţii şi rezultate bune şi din partea colegilor mei, care să ne aducă o nouă victorie la general şi la echipe”, a spus Bogdan Marişca. 

          Raliul Perla Harghitei, care are o lungime totală de 413,51 km, din care 121,65 km este distanţa probelor de clasament, se desfăşoară vineri şi sâmbătă şi va avea la start 74 de echipaje. 

          Partenerii Napoca Rally Academy sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, De Longhi, Leaseplan, P1, Visit Cluj-Napoca, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj şi Europa FM.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns