FB Pixelz

Juniorii NRA au fost la înălţime la Raliul Moldovei!

Raliul Moldovei Bacău, a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, s-a încheiat cu rezultate foarte bune pentru piloţii Napoca Rally Academy. Fără aportul principalelor „guri de foc”, Simone Tempestini şi Bogdan Marişca, juniorii echipei clujene s-au descurcat de minune şi au terminat învingători la clasele lor. Mai exact, echipajul Mihnea Mureşan / Marc Banca a triumfat la 2FWD şi la clasa RC4, în timp ce fraţii Maior, Norbert şi Francesca, s-au impus la clasa RC5 şi în clasamentul juniorilor. „Ne bucurăm că am reuşit la Raliul Bacăului şi prima victorie la două roţi motrice. Nu a fost un raliu uşor, au fost foarte multe evenimente, dar e important că ne-am păstrat concentrarea şi ritmul de la început până la final şi am obţinut ceea ce ne-am dorit”, a declarat Mihnea Mureşan

          Pentru fraţii Maior rezultatul de la Bacău este o nouă confirmare a formei foarte bune din acest sezon. „M-am simţit bine la Raliul Moldovei. Au fost nişte probe foarte frumoase, dar destul de dificile. Mă bucur că am reuşit să ducem un ritm bun şi în final să fim mulţumiţi de rezultatul pe care l-am obţinut. Anul acesta au decurs bine toate etapele, suntem la a treia victorie la clasa noastră. Sper să o ţinem tot aşa până la final”, a spus Norbert Maior.

          Din păcate echipajul Andrei Mitre / Robert Maior a avut parte de un abandon tehnic la Raliul Moldovei, dar rezultatele lui Mihnea şi Norbert au făcut ca Napoca Rally Academy să încheie etapa pe treapta a treia a podiumului în clasamentul pe echipe. „Obiectivul pentru Raliul Bacăului a fost acela de a reduce cât mai mult posibil distanţa faţă de adversarii noştri. Ţinând cont şi de abandonul lui Andrei, ceilalţi doi tineri, Mihnea şi Norbert, s-au comportat admirabil, aspect reflectat şi în diferenţa de doar 15 puncte faţă de principalii adversari. Ne vedem la Harghita într-o formulă şi mai competitivă”, a menţionat team-managerul NRA, Marco Tempestini.

          Raliul Harghitei, etapa a IV-a aCampionatului Naţional de Raliuri Dunlop, se desfăşoară în perioada 12-13 iulie. 

          Partenerii Napoca Rally Academy sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, De Longhi, Leaseplan, P1, Visit Cluj-Napoca, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj şi Europa FM.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns