FB Pixelz

NRA, lider detaşat la jumătatea sezonului în CNRD!

Napoca Rally Academy continuă tradiţia la Raliul Harghitei! Etapa din acest an a fost câştigată categoric de Simone Tempestini, cu 11 victorii de probă specială din 12 posibile. Pe poziţia a doua a podiumului a urcat tot un echipaj NRA, Bogdan Marişca/Karoly Borbely, iar pe trei s-a clasat Dan Gîrtofan. Fraţii Maior, Norbert şi Francesca, s-au impus din nou la categoria juniori şi la clasa RC5, Andrei Mitre a câştigat în Cupa Dacia, iar Mihnea Mureşan a abandonat după o ieşire în decor. “Dacă excludem greşeala lui Mihnea, care poate veni în orice moment când încerci să creşti ritmul şi să-ţi depăşeşti limitele, Raliul Harghitei a decurs perfect pentru noi. Simone cu siguranţă nu este de acord cu mine, deoarece i-a displăcut foarte mult acea mică greşeală care l-a costat victoria în Super Speciala de vineri seara, însă eu consider că toţi piloţii noştri au fost foarte buni. Ecartul în clasamentul pe echipe începe să crească, ţinta noastră principală, iar individual, fiecare dintre piloţii noştri sunt în plină luptă pentru obiectivele lor. Pot afirma cu tărie că suntem mulţumiţi de cum a decurs prima jumătate a campionatului”, a spus Marco Tempestini, team-managerul NRA.

          Secondat de Sergiu Itu, Simone Tempestini a câştigat toate probele speciale la Raliul Perla Harghitei, mai puţin Super Speciala de vineri, adjudecată de Sebi Barbu. „A fost un raliu foarte greu dar suntem foarte fericiți pentru rezultat. Am mers foarte tare pe probele speciale şi am obţinut o victorie importantă. Abia așteptăm următoarea etapă unde sperăm să obținem din nou un rezultat excelent”, a declarat Simone Tempestini.

          Pentru Bogdan Marişca locul 2 obţinut la Odorheiu Secuiesc este primul podium în acest an. „Un rezultat bun pentru noi, atât ca echipă, cât şi ca echipaj. A fost un raliu dificil, a şi plouat şi de aceea am avut alternanţe de probe uscate cu probe umede. Aceasta este Harghita, întotdeauna a avut plăcerea de a ne juca feste din punct de vedere al vremii”, a subliniat Bogdan Marişca.

          Norbert Maior şi Francesca Maior şi-au continuat la Raliul Harghitei parcursul perfect din acest an, contabilizând a patra victorie din tot atâtea posibile în clasamentul juniorilor şi la clasa RC5. „Sunt foarte fericit că am încheiat un nou raliu cu un rezultat bun. Împreună cu Francesca, am avut un weekend interesant, cu mici peripeţii. Am avut un ritm bun pe majoritatea probelor, am reuşit un loc 4 şi la două roţi motrice, ceea ce este foarte bine pentru maşinuţa noastră. Sperăm să repetăm aceste rezultate şi în a doua jumătate a sezonului”, a menţionat Norbert Maior.

          La jumătatea sezonului intern, Napoca Rally Academy conduce în clasamentul pe echipe cu 354,2 puncte, urmată de DTO-Tellur R.T. cu 280,0 de puncte şi Sibiu Racing Team cu 258,6 puncte. Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop continuă cu Raliul Sibiului, în perioada 26-27 iulie.

          Partenerii Napoca Rally Academy sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, De Longhi, Leaseplan, P1, Visit Cluj-Napoca, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj şi Europa FM.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns