FB Pixelz

NRA poate realiza „poker-ul” la Sibiu!

  Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop continuă la sfârşitul acestei săptămâni cu etapa a cincea, Raliul Sibiului, la startul căruia Napoca Rally Academy va alinia cinci echipaje: Simone Tempestini/Sergiu Itu (Hyundai I20 R5), Bogdan Marişca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5), Mihnea Mureşan/Marc Banca (Peogeot 208 R2), Norbert Maior/Francesca Maior (Peugeot 106) şi Andrei Mitre/Robert Maior (Dacia Sandero). „Cu trei victorii la general şi în clasamentul pe echipe, la Raliul Sibiului avem şansa de a realiza <<poker-ul>>. Ne dorim asta şi suntem pregătiţi să obţinem o nouă victorie de etapă. Raliul Sibiului propune în acest an probe noi, ceea ce nu poate fi decât interesant, atât pentru piloţi, cât şi pentru spectatori”, a declarat team-managerul NRA, Marco Tempestini.

          Câştigător anul trecut la Sibiu, Bogdan Marişca vrea să repete evoluţia bună şi la actuala ediţie. „Ne dorim să avem un ritm bun pe probe, sperăm să ajungem cu bine la final, şi, evident, dacă se poate, cu un loc cât mai sus în clasament. Sperăm să contribuim şi noi, ca şi ceilalţi colegi, la o clasare cât mai bună a echipei”, a punctat Bogdan Marişca.  

          Pentru Simone Tempestini, Raliul Sibiului reprezintă şi un test pentru Raliul Germaniei (22-25 august) din Campionatul Mondial. “Raliul Sibiului este o oportunitate bună de a mă antrena pentru următoarea etapă din WRC2. Este un raliu la care nu am participat de foarte mult timp şi ştiu că sunt probe specifice, de viteză, iar celebra probă Păltiniş, pe care o apreciez foarte mult, este una deosebită. Se anunţă a fi un raliu interesant mai ales că pasiunea pentru motorsport în Sibiu este una ridicată. Abia aştept să mă simt bine în maşina de curse alături de toţi cei care vor veni să ne urmărească”, a spus Simone Tempestini, câştigător la toate cele trei etape din campionatul intern la care a luat startul în acest an.  

          Raliul Sibiului 2019 se desfăşoară vineri şi sâmbătă, pe asfalt, conţine 15 probe speciale cu un total de 124,95 km.

          Partenerii Napoca Rally Academy sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, De Longhi, Leaseplan, P1, Visit Cluj-Napoca, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj şi Europa FM.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns