FB Pixelz

Bogdan Marişca, pregătit de un nou rezultat bun la Sibiu!

Bogdan Marişca, secondat de Borbely Karoly, a încheiat Raliul Perla Harghitei pe poziţia secundă a clasamentului şi a obţinut astfel primul său podium din acest sezon. Pilotul Napoca Rally Academy vrea să continue în aceeaşi notă şi la Raliul Sibiului, a cincea etapă a campionatului, unde în dreapta sa revine Sebastian Itu. De altfel, de-a lungul timpului, Marişca a triumfat de patru ori la Sibiu, ultima dată chiar anul trecut, iar în 2017 a terminat pe doi, rezultat suficient pentru a se încununa campion naţional absolut. „Mergem la Sibiu cu gândul de a avea o evoluţie bună, sperăm să ajungem cu bine la final, şi, evident, dacă se poate, cu un loc cât mai sus în clasament. Sperăm să contribuim şi noi, ca şi ceilalţi echipieri NRA, la o clasare cât mai bună a echipei. Este un raliu care ne place, vom încerca să avem un ritm cât mai bun şi să le oferim spectacol celor care vor fi prezenţi pe probe. Îmi amintesc că pe vremea când eu eram copil, Sibiul era un pol al motorsportului autohton, aici găseai unii dintre cei mai buni cunoscători ai genului, fie că ne referim la piloţi sau spectatori. Sigur că această tradiţie s-a transmis de la o generaţie la alta, să ne aducem aminte de „era Şanta”, iar noi piloţii trebuie să muncim pentru ca pasionaţii, cei care vin pe marginea probelor speciale, să aibă parte de o luptă sportivă interesantă, care să le satisfacă aşteptările, aşa cum se întâmpla în trecut”, a declarat Bogdan Marişca.

          Raliul Sibiului debutează joi seara cu startul festiv din Piaţa Mică a oraşului şi se încheie sâmbătă cu SuperSpeciala din apropierea Sălii Transilvania.

          Echipajul Bogdan Marişca – Sebastian Itu este susţinut în sezonul 2019 de Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, NTT Data, DeLonghi, Primăria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, Consiliul Judeţean, P1, Europa FM. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns