FB Pixelz

Un weekend relaxat la Trofeul Sinaia

Marco Tempestini si Simone Tempestini vor lua startul la Trofeul Sinaia. Actiune de promovare a sponsorilor Napoca Rally Academy. Trofeul Sinaia se desfasoara in perioada 20 – 21 iulie 2013.

Marco Tempestini si Simone Tempestini vor lua startul, in acest weekend, la Trofeul Sinaia, cea mai spectaculoasa etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop.

Dupa o pauza de un an, echipa Napoca Rally Academy revine la Trofeul Sinaia, cea mai spectaculoasa etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop.Programata pe strazile din Sinaia, etapa din acest weekend atrage un public numeros dar si vedete si personalitati locale. „Dupa Raliul Sibiului, etapa de la Sinaia este cel mai „monden” eveniment din lumea sporturilor cu motor din Romania. Mergem la Sinaia sa petrece un weekend frumos alaturi de toti cei care ne vor urmari in competitie”, a spus Marco Tempestini.

marco-sinaiaTrofeul Sinaia este singura etapa de viteza in coasta care se desfasoara pe strazile unui oras, traseul avand o lungime ceva mai mare de 3 kilometri. Diferenta de nivel de la start la sosire este de 163,3 metri, iar panta maxima este de 8%. „Este una din putinele competitii in care nu simtim presiunea obtinerii unui rezultat. Va fi un weekend in care vom incerca sa mergem cat mai tare, sa facem spectacol pentru spectatori si sa ne relaxam putin inaintea celui mai important raliu din campionat”, a spus si Simone Tempestini.

Trofeul Sinaia incepe sambata, 20 iulie, la ora 08:30 cand sunt programate recunoasterile si antrenamentele cronometrate. Duminica, 21 iulie, programul incepe tot la ora 08:30 cu o sesiune de recunoasteri, iar cele doua curse sunt programate la orele 12:00, respectiv 14:00.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest