FB Pixelz

Un sfarsit de saptamana in familie

Simone Tempestini a fost mai rapid decat tatal sau in acest weekend la Trofeul Sinaia, cea mai spectaculoasa etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. La finalul zieli, cei doi au terminat pe locurile 2, respectiv 3 la grupa N4.

Trofeul Sinaia, etapa a cincea din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, a fost motivul perfect pentru un weekend in familie. Marco Tempestini si Simone Tempestini si-au incarcat bateriile pentru cel mai dificil raliul al sezonului la etapa de viteza in coasta de la Sinaia. „Clar aceasta cursa este cea mai spectaculoasa din campionat si ma bucur mult ca am putut ajunge aici”, a spus Marco Tempestini,

Pilotii Napoca Rally Academy au avut si cativa invitati speciali la Sinaia. Scrimerul Rares Dumitrescu a avut ocazia sa descopere senzatiile de la bordul unei masini de curse in antrenamentele de la Sinaia. „A fost o experienta unica. Acum nici nu stiu cum sa descriu in cuvinte senzatiile traite. A fost fantastic si ma bucur ca am avut aceasta ocazie. Mi s-a spus ca pe macadam este si mai spectaculos. Nu pot sa-mi imaginez cum este, dar de abia astept sa incerc si asta”, a spus Rares Dumitrescu, vicecampion olimpic la sabie cu echipa la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

simone tempestiniEchipa Napoca Rally Academy a fost sustinuta de pe margine si de Ana Maria Branza care se afla in perioada de pregatire pentru Campionatele Mondiale de la Budapesta, programate in perioada 5 – 15 august. „Nu puteam sa ratez intalnirea cu echipa mea preferata din Campionatul National de Raliuri. Am venit sa-i sustin la Sinaia si le doresc mult succes si in etapa de la Sibiu”, a spus Ana Maria

Pe traseu, dupa cele doua manse, Simone Tempestini a fost mai rapid cu aproape o secunda decat Marco Tempestini si a terminat pe locul secund la grupa N4. „Este pentru a doua oara cand urcam pe podium in familie. Acum sunt eu in fata tatalui meu si nu e rau deloc”, a spus Simone Tempestini. La general, Simone Tempestini a terminat pe locul 4, iar Marco Tempestini pe 5.

Dupa weekendul de la Sinaia, pilotii Napoca Rally Academy vor merge la Sibiu pentru cel mai dificil raliu din Romania. „A fost foarte frumos la Sinaia si ma bucur mult ca am urcat pe podium cu Simone. Pentru noi urmeaza acum o saptamana extrem de grea si sper sa fim la fel de bucurosi si duminica viitoare”, a spus Marco Tempestini.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest