FB Pixelz

Transilvania Rally 2018 – Napoca Rally Academy a castigat titlul la echipe

Echipa Napoca Rally Academy a castigat lupta la echipe la a doua etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop si prima etapa din TER (Tour European Series), eveniment care s-a desfasurat la Cluj-Napoca in perioada 3-5 mai. NRA a fost organizatorul acestui raliu, misiune indeplina cu succes. De la evenimente de tipul Rally Kids, Food Rally Trucks , Cooking Show cu Chef Foa, probele Floresti si Super Speciala din oras – toate acestea au dus la un numar foarte mare de oameni prezenti la Telekom Sport Transilvania Rally powered by Ford.

Echipa Napoca Rally Academy a castigat lupta la echipe la a doua etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop si prima etapa din  TER (Tour European Series), eveniment care s-a desfasurat la Cluj-Napoca in perioada 3-5 mai. 

NRA a fost organizatorul acestui raliu, misiune indeplina cu succes. De la evenimente de tipul Rally Kids, Food Rally Trucks , Cooking Show cu Chef Foa, probele Floresti si Super Speciala din oras – toate acestea au dus la un numar foarte mare de oameni prezenti la Telekom Sport Transilvania Rally powered by Ford. 

Un titlu cu multe emotii pentru NRA 

Simone Tempestini si Sergiu Itu au castigat locul 1 in Campoinatul National de Raliuri Dunlop. Lupta lui Simone Tempestini cu Giandomenico Basso pentru etapa internationala TER a fost la un nivel extrem de ridicat pentru concurentii din CNRD si a dus la victoria lui Basso, Simone ocupand locul 2. 

Campionul 2017 , Bogdan Marisca si  copilotul sau, Karoly Borbely, au fost nevoiti sa abandoneze din cauza unei probleme tehnice, chiar in momentul in care se luptau pentru podium. Mihnea Muresan a avut un accident, dar il asteptam sa revina in forta la urmatoarele concursuri si ii dorim multa sanatate lui Bogdan Iancu, care va fi nevoit sa stea deoparte de masina de raliu pentru o vreme. 

Florin Tincescu si Alina Bianca Pop: “Am avut un raliu curat fără a avea vreun eveniment neplăcut .  Relația dintre mine și mașina de curse incepe sa se consolideze și asta se vede pe  timpii avuți pe probele speciale . Este o onoare pentru mine să pilotez această masina , 124 Abarth Rally  . Ne dorim să răsplătim  încrederea acordată prin terminarea cat mai multor curse, dar și cu rezultate foarte bune . Multumim Abarth , Bernini Rally , echipei dar și partenerilor noștri fara de care nu am putea fi la start .”  

Norbert Maior si Francesca Maior: “Transilvania Rally a fost din nou o etapa unde am incercat sa avem un ritm aproape de limita pe majoritatea probelor speciale. Dupa problemele din prima zi unde am fost fortati sa luam si o penalizare de 2 minute, ziua secunda a decurs foarte bine pentru noi si ne-am simtit excelent in micutul Peugeot 106. Am reusit sa recuperam doar pana pe pozitia secunda la 2 roti motrice si clasa 9, dar luam puncte importante la Cluj si acest lucru ne bucura. Francesca s-a descurcat peste asteptari pe probele dificile de la Cluj, fiind de asemenea un plus cu care plecam de la aceasta etapa.”

Partenerii Napoca Rally Academy pentru programul 2018 din Campionatul Național de Raliuri sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion Performance Fuels, DeLonghi, LeasePlan Romania, Visit Cluj, Primăria și Consiliul Judetean Cluj Napoca, Pirelli, P1 si partener media: KissFM.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns