FB Pixelz

Napoca Rally Academy – la startul primului raliu pe macadam in CNRD 2018

Echipa Napoca Rally Academy ia astazi startul la Arad Rally, primul raliu pe macadam din acest an, in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Macadamul este suprafata preferata a echipajelor NRA.

Marco Tempestini, Team Principal NRA: „De Arad ne leaga multe amintiri frumoase pentru echipa noastra, dar si multe dezamagiri si esecuri, asa ca toti componentii echipei stiu ca este un raliu foarte frumos, dar care nu iarta nicio greseala. Concentrarea trebuie sa fie maxima si la fel si atentia. Pentru noi tinta este intotdeauna locul 1 si anul aceasta devine din ce in ce mai greu pentru ca, concurenta creste nivelul si ea. Simone vine dupa o dezamagire, pentru problemele tehnice avute in Portugalia si Bogdan, la fel, de la abandonul de la Cluj. Amandoi sunt foarte hotarati sa isi ia revansa la Arad. Mihnea si partial Norbert au avut un inceput mai greu decat am sperat, asa ca ne dorim ca la Arad sa fie un nou punct de pornire pentru toata echipa.”

Mihnea Muresan: „Odata cu Raliul Aradului, unde il voi avea ca navigator pe Marcus Andreoiu, doresc sa ma reacomodez cu macadamul, o suprafata pe care ma simt foarte bine, insa unde mai am nevoie de multa experienta. Imi doresc sa am un ritm cat mai bun si sa obtin rezultatul care mi-a lipsit la primele doua etape, in ciuda ritmului avut pe probele speciale. Doresc sa ii multumesc pe aceasta cale lui Bogdan Iancu pentru increderea oferita pana acum, chiar daca din pacate ne va urmari evolutia de acasa. Ii dorim cu totii o insanatosire cat mai rapida!”

Florin Tincescu si Alina Bianca Pop: “Suntem la primul raliu pe macadam cu Fiat Abarth 124, care pana acum a mai avut doar 1 raliu pe aceasta suprafata. Vom avea de munca pana vom ajunge la nivelul dorit de noi, insa dupa testele facute in aceste zile putem spune ca e o placere sa iei startul cu ascesta masina. Obiectivul nostru este sa terminam aceasta cursa acumuland cat mai multa experienta cu Fiat Abarth 124 si sa aducem cat mai multe puncte la echipa.”

Norbert Maior si Francesca Maior: “Raliul Aradului reprezinta o noua provocare pentru noi. Este prima etapa de macadam, o suprafata pe care o asteptam cu nerabdare. Cu siguranta nu va fi usor sa ne luptam pentru prima pozitie la clasa 9, dar vom da totul pentru a reusi. Chiar daca nu am mai mers cu aceasta masina pe macadam, suntem increzatori ca ne vom acomoda rapid cu ea la Arad. Va asteptam pe probe.”

Partenerii Napoca Rally Academy pentru programul 2018 din Campionatul Național de Raliuri sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion Performance Fuels, DeLonghi, LeasePlan Romania, Visit Cluj, Primăria și Consiliul Judetean Cluj Napoca, P1 si partener media: KissFM.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns