FB Pixelz

Puncte importante pentru pilotii Napoca Rally Academy in Turul Corsicii

Echipa Napoca Rally Academy isi consolideaza prima pozitie in ERC Production Cup. Marco Tempestini si Dorin Pulpea au terminat Turul Corsicii pe locul 4. La revenirea in ERC, Bogdan Marisca si Sebastian Itu s-au clasat pe locul 7.

Echipajele Napoca Rally Academy au ajuns la sosire in Turul Corsicii si au terminat in puncte in ERC Production Cup: Marco Tempestini pe locul 4 si Bogdan Marisca pe locul 7. Echipa Napoca Rally Academy si-a consolidat astfel prima pozitie in clasamentul ERC Production Cup.

Obiectivul principal pentru echipa Napoca Rally Academy, acela de a aduna cat mai multe puncte in clsamentul pe echipe din ERC Production Cup, a fost atins in Turul Corsicii, etapa a cincea din Campionatul European de Raliuri. Mai mult, Napoca Rally Academy a reusit sa adune mai multe puncte decat echipa Renault Sport Technologies pe un teren unde francezii avea un avantaj clar. „Pentru noi era important sa adunam puncte aici, deoarece duelul cu cei de la Renault Sport Technologies este extrem de dificil pe asfalt. In final, cu putin noroc, am reusit sa adunam mai multe puncte decat rivalii nostri si ne-am consolidat pozitia de lideri”, a spus Marco Tempestini.

Dupa primele cinci etape ale sezonului in Campionatul European de Raliuri, Napoca Rally Academy a acumulat 119 puncte in clasamentul pe echipe din ERC Production Cup, cu 51 mai multe decat Renault Sport Technologies.

56e Tour de Corse, Ajaccio (FRA) 16-18 05 2013 Marco Tempestini si Dorin Pulpea au avut o evolutie constanta si in ziua secunda din Turul Corsicii si au reusit sa-si pastreze pozitia a patra in clasamentul general. Cu cele 20 de puncte adunate in Corsica, Tempestini a urcat si pe locul patru, cu 43 in total, in ierarhia generala din ERC Production Cup. „Turul Corsicii este o adevarata universitate a virajelor. Pentru mine a fost greu sa-mi intru in ritm insa am invatat foarte multe lucruri noi despre pilotajul pe asfalt cu modelul Subaru”, a spus Marco Tempestini, la finalul celor doua zile din Turul Corsicii.

Si echipajul Bogdan Marisca/Sebastian Itu si-a pastrat pozitia in clasamentul ERC Production Cup dupa probele speciale de sambata. Totusi finalul nu a fost lipsit de peripetii. „Inaintea ultimei speciale s-a spart diferentialul spate si am parcurs cei 26 kilometri ai probei cu mari emotii. Am ajuns totusi in parcul de service unde echipa de asistenta a schimbat diferentialul spate in doar 8 minute. Le multumesc pentru acest efort si sunt foarte fericit ca am reusit sa terminam un raliu extrem de dificil in puncte”, a spus si Bogdan Marisca.

Mai multe detalii despre echipa Napoca Rally Academy sunt disponibile si in aplicatia mobila. Pentru sistemele iOS aceasta poate fi descarcata de AICI, iar pentru cele cu Android, AICI

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns