FB Pixelz

Mergem la Iaşi să ajutăm echipa să cucerească un nou titlu!

Raliul Iaşului, a VI-a etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, se desfăşoară la finalul acestei săptămâni. Printre cele 10 maşini R5 care vor fi prezente la start se va afla şi Fordul Fiesta al lui Bogdan Marişca şi Sebastian Itu. „Mergem la Iaşi pentru plăcerea de a concura. Evident că vom încerca să mergem cât putem de repede, dar vom fi şi foarte atenţi să nu facem vreo greşeală care să genereze costuri suplimentare pe care nu ni le dorim. În concluzie, la Iaşi vrem să ne distrăm şi să ajutăm echipa să cucerească un nou titlu”, a punctat Bogdan Marişca.

          Macadamul din Moldova este pe placul lui Sebastian Itu, care l-a rândul său îşi doreşte un rezultat bun la finalul săptămânii. „După ghinioanele din prima parte a campionatului mergem cu plăcere şi determinaţi la Raliul Iaşului . Vrem să acumulăm puncte pentru echipă şi, bineînţeles, că mi-aş dori să fim pe podium la final”, a spus Sebi Itu.

          Distanţa totală a probelor speciale de la Raliul Iaşului este de 132.15 km, din care doar 1.7 km asfalt, restul macadam. 

          Echipajul Bogdan Marişca – Sebastian Itu este susţinut în sezonul 2019 de Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, NTT Data, DeLonghi, Primăria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, Consiliul Judeţean, P1, Europa FM. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns