FB Pixelz

GATA DE START!

Aşteptarea a luat sfârşit! Echipajul Napoca Rally Academy, Bogdan Marişca – Sebastian Itu, este pregătit să ia startul la o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, la bordul unui Ford Fiesta R5. Încoronat campion naţional în 2017 şi medaliat cu bronz anul trecut, Bogdan Marişca ţinteşte sus şi în 2019. „Pentru mine, un om care şi-a dedicat o mare parte din viaţă motorsportului, este clar o mare bucurie că mă aflu din nou la start. Asta înseamnă că echipa şi-a făcut treaba până acum, avem susţinere din partea partenerilor în continuare, ceea ce este un mare lucru. Ar trebui să fiu ipocrit să zic că nu avem nicio aşteptare ca şi sportivi, dar nici nu avem o presiune foarte mare din perspectiva unui rezultat anume. Nu vom face sezonul complet, vom lua startul la cât mai multe raliuri şi evident că ne dorim un loc cât mai sus. Vom fi cumva spectatori <<inside>> la noua generaţie de piloţi din România şi vom încerca să-i şicanăm cât putem de mult pe cei care se vor lupta pentru primele locuri. Mă refer la Simone, la Vali Porcişteanu, şi, de ce nu, la Sebi Barbu. Din vechea generaţie vom fi noi, Titi Aur, Dan Gîrtofan… Vor fi câteva maşini care se vor lupta pentru primele locuri, dar va fi şi această predare de ştafetă”, a declarat Bogdan înainte de startul noului sezon.

În dreapta lui Marişca va fi şi de această dată Sebastian Itu. „Anul competiţional 2019 începe puţin mai târziu ca de obicei, ceea ce cred că a fost în favoarea concurenţilor pentru definitivarea bugetelor. Este un aspect pozitiv care se reflectă deja în materialul de concurs din acest an, un an care se anunţă foarte disputat. NRA are şi în acest sezon mai multe obiective. Primul ar fi titlul la echipe, al doilea ar fi ca Transilvania Rally să devină un festival automobilistic la standarde cât mai ridicate şi, nu în ultimul rând, participarea echipajului Simone Tempestini – Sergiu Itu la etapele programate din Campionatul Mondial de Raliuri. În ceea ce ne priveşte pe noi, echipajul Marişca – Itu, ne dorim clasarea pe podium la fiecare etapă şi, bineînţeles, la final. Le mulţumesc partenerilor şi sponsorilor noştri şi le urez succes tuturor concurenţilor”, a completat Sebi Itu.

Sezonul 2019 debutează cu Raliul Argeşului (2-4 mai), care revine în circuitul Campionatului Naţional de Raliuri după o pauză de câţiva ani. Bogdan Marişca şi Sebastian Itu au triumfat la Piteşti în 2002.                    

Echipajul Bogdan Marişca – Sebastian Itu este susţinut în sezonul 2019 de Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, NTT Data, DeLonghi, Primăria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns