FB Pixelz

Transilvania Rally – un raliu greu pentru Napoca Rally Academy

Transilvania Rally, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop, a avut un final nefericit dupa ce echipajul Florinel Tincescu/Iulian Nicolaescu a iesit in decor, pe speciala a noua, si a accidentat mortal un barbat in varsta de 73 de ani. In urma incidentului super speciala si festivitatea de premiere au fost anulate.

„In primul rand transmitem condoleante familiei celui implicat in acest incident total nefericit. Este o situatie pe care nu o putea anticipa nimeni si toata echipa este marcata de acest incident”, a spus Marco Tempestini, liderul echipei Napoca Rally Academy.

„In acest moment rezultatul sportiv este mai putin important. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu si de echipa NRA in aceste momente grele”, a mai adaugat Marco Tempestini.

La finalul celor 9 probe speciale, Marco Tempestini si Lucio Baggio au terminat pe locul 5 in clasamentul general, fiind si cel mai bine clasat echipaj Napoca Rally Academy.

Bogdan Marisca si Sebastian Itu au avut o saptamana plina de ghinion. Dupa incidentul de la testele oficiale a urmat si abandonul tehnic din cursa de casa.

„Am abandonat in stopul de pe proba Belis. Masina a luat foc chiar dupa ce ne-am oprit. In rest, nu am cuvinte sa spun ce simt in legatura cu acest raliu. Suntem cu totii tristi.”a declarat Bogdan Marisca

Simone Tempestini si Dorin Pulpea s-au clasat pe prima pozitie la juniori si pe locul 8 in clasamnetul general.

Danny Ungur si Toni Avram si-au atins obiectivul in etapa de la Cluj. Dupa absenta de o etapa, cei doi au revenit in forta si au castigat clasa 11 fara nicio problema.

La Cupa Dacia, Vlad Cosma si Sergiu Itu au urcat pentru a doua oara consecutiv pe podium dupa revenirea in Campionatul National.

Urmatoarele provocare pentru pilotii Napoca Rally Academy suntYpres Rally, etapa din Campionatul European de Raliuri programata weekendul viitor unde va lua startul Marco Tempestini, si, desigur, Raliul Sibiului, etapa care face parte atat din Campionatul European de Raliuri, cat si din competitia interna.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns