FB Pixelz

Simone Tempestini se luptă pentru un loc pe podium în Junior WRC la Raliul Finlandei

Simone Tempestini și Giovanni Bernacchini au avut un început bun în Raliul Finlandei și se află în lupta pentru un loc pe podium în cel mai rapid raliu din calendar. Echipajul NRA a câștigat două probe speciale și ocupă poziția secundă în Junior WRC, după primele 12 probe speciale.

Raliul Finlandei, etapa a opta din Campionatul Mondial de Raliuri și a treia din calendarul Junior WRC, a început joi seara cu super speciala din Jyväskylä, iar vineri au fost programate alte 11 probe speciale cu o lungime totală de apoape 150 km.

Simone Tempestini și Giovanni Bernacchini au avut un început bun și au terminat toate probele desfășurate până acum în top trei. Echipajul Napoca Rally Academy a și câștigat două speciale, 7 și 9, iar la finalul zilei de vineri se află pe locul 2, la 15 secunde față de echipajul aflat pe prima poziție.

“Așa cum ne-am așteptat, a fost o zi rapidă în care riscul de a face o greșeală a fost foarte mare. Știam că Ole Christian Velby va aaca la maximum aici în Finlanda și este important că am avut cam același ritm cu el. Lupta este încă deschisă și pe probele lungi de mâine se poate întâmpla orice. Sper să mă odihnesc peste noapte și să fiu cât mai bine pregătit pentru lupta de sâmbătă când vom trece de două ori pe celebra Ouninpohja, universitatea probelor speciale”, a spus Simone Tempestini.

Ziua de sâmbătă începe devreme, prima trecere pe Ouninpohja fiind programată la ora 08:08 (ora locală). Ziua se termină la ora locală 19:30, după parcurgerea a opt probe speciale cu o lungime de 150,48 km.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns