FB Pixelz

Simone Tempestini a terminat pentru a doua oară consecutiv în puncte în WRC 2

Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au reușit să termine din nou în puncte la cea de-a doua participare cu modelul Ford Fiesta R5 în Campionatul Mondial de Raliuri. Echipajul Napoca Rally Academy s-a clasat pe locul 9 în WRC 2 și pe locul 20 în ierarhia generală din Raliul Suediei.

Raliul Suediei a fost încă o etapă în care Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au adunat experiență importantă pentru un sezon lung în Campionatul Mondial de Raliuri. Aflat la a doua participare cu modelul Ford Fiesta R5 în WRC 2, echipajul Napoca Rally Academy nu și-a asumat niciun risc inutil, mai ales în noile condiții din Suedia. “Ne așteptam la un raliu foarte dificil, complet diferit față de ceea ce speram, dar în final nu a fost atât de rău. Am abordat totul pas cu pas și am încercat să creștem ritmul de la o probă la alta”, a spus Simone Tempestini.

În final, cu o singură probă specială rămasă în program duminică, Simone Tempestini și-a atins obiectivul și a terminat în puncte. “Adversarii cu care m-am luptat în acest raliu au crescut pe probele de aici. Au experiență și un ritm foarte bun. Ca să merg în același ritm ar fi trebuit să-mi asum riscuri foarte mari. Cu siguranță însă de acum încolo voi fi mai pregătit încă de la recunoșteri pentru probe atât de rapide și complexe”, a continuat Simone Tempestini.

Echipajul Napoca Rally Academy va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri în prima parte a lunii mai când va concura în Raliul Portugaliei (19 – 22 mai), prima etapă care contează în Junior WRC din actualul calendar competițional. “Obiectivul nostru principal este titlul mondial la juniori și abia aștept să ne duelăm cu rivalii noștri din această competiție. Mă simt pregătit pentru această luptă și sper ca la final de an să putem sărbători un titlu mondial”, a mai adăugat Simone Tempestini, după Raliul Suediei.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns