FB Pixelz

Simone Tempestini a câștigat al cincilea titlu de Campion al României

Dupa TRansilvania Rally 2020, Norbert Maior este Campion la două roți motrice, Napoca Rally Academy a câștigat și titlul la echipe iar Bogdan Marișca pe locul 2.

Simone Tempestini este campion național absolut de raliuri, după victoria de la Total Transilvania Rally Powered by Ford Performance, cu o etapă înaintea încheierii acestui sezon competițional. Cel mai tânăr campion de raliuri al României a câștigat titlul pentru a cincea oară!

Bogdan Marișca și Sebastian Itu au urcat pe a doua poziție a podiumului la Transilvania Rally, în timp ce echipajul Norbert Maior – Francesca Maior au ieșit și ei campioni la 2 roți motrice, cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Desfășurat la Cluj în acest weekend, Total Transilvania Rally Power by Ford Performance a fost a cincea și penultima etapă a Campionatului Național de Raliuri BETANO 2020 și a făcut parte și din două competiții europene: Tour European Rally și European Rally Trophy.  

3 titluri pentru NRA la raliul de acasă

Simone Tempestini: „Suntem Campioni Nationali și în 2020! Evident, suntem extrem de fericiti pentru că am reușit să ne atingem obiectivul pe care l-am avut aici acasă, la Cluj. A fost un raliu greu si din punct de vedere emoțional, însă bucuria pe care o simt acum este foarte mare, după ce am ieșit de 5 ori în ultimii 6 ani campion absolut și de 3 ori consecutiv alături de Sergiu Itu. Vă mulțumim foarte mult pentru tot sprijinul pe care ni l-ati arătat mereu!”

Bogdan Marișca: „Așa cum am anticipat, a fost o cursă grea pentru că, Clujul este un traseu foarte rapid și pe ploia care s-a abătut asupra noastră, a fost mult mai complicat. De aici și numărul de incidente din aceste zile și suntem bucuroși că nu a fost nimic grav. Suntem mulțumiți, nu aveam pretenții pentru primul loc pentru că Simone a avut alt ritm, ca de obicei. Din cauza ploii a trebuit să mergem tare, dar cu atenție, un mix pe care este greu să îl ții sub control. Sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Județean, precum și al tuturor partenerilor, a fost esențial și le mulțumim tuturor. Așa cum le mulțumim și tuturor fanilor noștri!”

Norbert Maior: „A fost un raliu greu, complicat, dar iată că suntem campioni la 2 roți motrice și asta ne bucură. A fost obiectivul nostru de la începutul anului. Francesca s-a descurcat foarte bine și ne menținem a treia poziție în clasamentul general cu o etapă înainte de finalul sezonului 2020. Aici, la Cluj, am avut o luptă strânsă pentru poziția a patra, dar a ieșit bine și suntem fericiți!”

Marco Tempestini: „Sarcina dublă ca organizator și ca manager al echipei a fost mai grea de această data! Emoțiile au fost foarte mari, chiar dacă am încredere nelimitată în abilitățile și calitătile lui Simone. Evident, nu era prevăzut ce s-a întâmplat la Iași, dar așa se întâmplă în acest sport când mergi la limită. Dar, Simome și Sergiu au demonstrat că se poate și iată ca ne-au adus încă un titlu. Trebuie să spun că titlul la echipe vine la Cluj-Napoca pentru că Bogdan a fost dedicat echipei și acest loc 2 a făcut posibil să avem suficiente puncte pentru a fi din nou, campioni. Bogdan Marișca a confirmat încă o dată, că este unul dintre cei mai rapizi piloti din România! În ceea ce îi privește pe Norbert și Francesca – nu mai sunt multe de spus. Speranța noastră este ca ei să crească cum au făcut până acum și să continue să lucreze, chiar dacă toată lumea îi laudă, aceste laude să le fie un impuls, pentru că sunt la început și au un drum frumos de parcurs. „

Partenerii NRA in 2020 sunt: Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Primăria si Consiliul Judetean Cluj Napoca, Europa FM, LeasePlan. 

Credit foto: attilaszabo.ro, Falvius Croitoriu, Mihai Stetcu  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns