FB Pixelz

RONDE LIBURNA

Tempesta a terminat pe locul sase la general (patru la grupa N) Liburna Ronde Terra, competitie care s-a desfasurat ieri in Italia, in apropiere de Livorno.

Tempesta a terminat pe locul sase la general (patru la grupa N) Liburna Ronde Terra, competitie care s-a desfasurat ieri in Italia, in apropiere de Livorno. Pilotul Napoca Rally Academy, la volanul unui Mini Countryman John Cooper Works S2000, si-a imbunatatit constant timpii la fiecare dintre cele patru treceri pe celebra Ulignano, proba de legenda  in Italia, parte a Rallye SanRemo in urma cu 30 de ani.

“A fost o cursa frumoasa, am invatat foarte multe despre aceasta masina. Acesta a fost si scopul, nu avea sens sa riscam nimic. Mini S 2000 este total diferita de orice alt super 2000, este un mic wrc si trebuie sa marturisesc ca mi-a placut foarte mult. A fost o zi excelenta, dar acum trebuie sa ne “resetam”si sa ne pregatim de Raliul Targu Mures, urmatoarea etapa a Campionatului National de Raliuri al Romaniei. Mergem insa la Targu Mures cu un moral total diferit dupa Ronde Liburna, fata de cel pe care-l aveam dupa abandonul de la Brasov”, a declarat Tempesta la finalul raliului.

Tempesta a concurat la Liburna Ronde Terra avandu-l in dreapta pe Lucio Baggio, actualul copilot al lui Simone Tempestini in campionatul intern, Dorin Pulpea fiind in convalescenta dupa o operatie de corectare a unei deviatii de sept.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest