FB Pixelz

Tempesta cu Mini Countryman S2000 pe celebra Ulignano!

Marco Tempestini va lua startul in Liburna Ronde Terra, raliu care are in program si legendara proba Ulignano

 

Tempesta concureaza astazi in Raceday Liburna Ronde Terra, la volanul unui Mini Countryman S 2000. Competitia se desfasoara pe parcursul unei singure zile, avand o singura proba, de macadam, care se parcurge de 4 ori. Doar ca, in cazul Liburna Ronde Terra, proba speciala este celebra Ulignano, una dintre cele mai frumoase probe de pamant din Italia, parte a Rallye SanRemo pe vremuri, un segment de drum pe care s-a scris, cu siguranta, o fila importanta in istoria raliurilor.

“Sunt fericit sa fiu aici, pe una dintre cele mai frumoase probe din Italia, cu o astfel de masina. Primisem invitatia de la echipa Grifone de a testa Mini S2000 si asa ceva nu se refuza.  Am pilotat-o ieri la teste si feeling-ul este foarte apropiat de cel dintr-un world rally car. Motorul suna extraordinar, totul se intampla extrem de repede, am parcurs doar 10-15 kilometri si deja ma simt foarte bine cu aceasta masina. Sper sa “ne intelegem”la fel de bine si in cursa”, a declarat Tempesta inaintea startului.

Liderul  Napoca Rally Academy participa la competitia din peninsula, avandu-l in dreapta pe Lucio Baggio, actualul copilot al juniorului Simone Tempestini, Dorin Pulpea fiind in convalescenta dupa o interventie chirurgicala minora.

La mijlocul zilei, dupa doua treceri pe Ulignano, Tempesta ocupa pozitia a 7-a la general ( a cincea la grupa N). Sosirea va avea loc la 17,05 ora Romaniei. Vom reveni.

Pentru detalii despre Liburna Ronde, click aici…

Bafta Marco!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest