FB Pixelz

O noua provocare pe macadam pentru echipa NRA: Raliul Iasiului

Echipa Napoca Rally Academy se prezinta la Raliul Iasului, din nou, in formatie completa. Cu Simone Tempestini care conduce clasamentul general si Norbert Maior care este pe locul 3 si pe locul 1 la doua roti motrice, NRA isi doreste consolidarea pozitiei de lider si in clasamentul echipelor. De asemenea, evolutiile lui Bogdan Marisca, Victor Supuran si Bogdan Gheorghiu urmaresc clasari cat mai bune si puncte pentru echipa. 

A patra etapa din Campionatul National de Raliuri Betano, raliul de pe macadamul de la Iasi are o lungime de 404,4 kilometri din care 116,7 probe speciale si se defasora in perioada 4-5 septembrie. 

Bogdan Marisca: „Urmeaza Raliul Iasului, un raliu care ne place, cu un macadam foarte bun pe care e o placere sa pilotezi. Vom merge pentru a incerca sa obtinem un rezultat bun, sa sprijinim echipa NRA si sa incercam sa contribuim la spectacolul oferit celor care vor urmari concursul. Le dorim bafta tuturor!”

Norbert Maior: „Suntem pregatiti de etapa de la Iasi, unde mergem motivati sa facem din nou o cursa buna. De asemenea, cred ca suntem norocosi ca avem ocazia sa fim, iata, la etapa a 4 din campionatul national, iar acest lucru ne bucura tare. Am avut o prima etapa la Sibiu pe macadam, unde ne-am descurcat bine, dar speram ca la Iasi sa putem imbunatati ritmul de pe probe. Vom incerca sa obtinem o noua victorie la 2 roti motrice, astfel incat sa ne consolidam prima pozitie in clasament si cu siguranta ne dorim si o clasare cat mai buna in clasamentul general.”

Marco Tempestini: „Raliu de tradiție pentru NRA, la Iasi suntem concentrați sa obținem in continuare un rezultat cât mai bun in acest sezon special.

Probele de la Iasi le plac foarte mult piloților noștri, dar an de an “au cerut taxa la fiecare”, asa ca va a fi necesara o concentrare maxima ca sa evitam orice greșeală.”

Echipajele NRA la Raliul Iasului: Simone Tempestini/Sergiu Itu pe Skoda Fabia R5 , Bogdan Marișca/Sebastian Itu pe Ford Fiesta R5, Norbert Maior/ Francesca Maior Peugeot 208, Victor Supuran/ Mihai Supuran, Cupa Dacia, Debutanți și Bogdan Gheorghiu / Andrei Gheorghiu, Cupa Swift.

Partenerii NRA in 2020 sunt: Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Primăria si Consiliul Judetean Cluj Napoca, Europa FM, LeasePlan. 

Credit foto: attilaszabo.ro 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns