FB Pixelz

NRA se prezintă în formație completă la Raliul Sibiului

Napoca Rally Academy va participa în weekend în formație completă la Raliul Sibiului, revenit pe macadam.  Participarea lui Simone Tempestini la Raliul din Lituania nu a fost posibilă, campionul României fiind prezent și el la Sibiu, alături de restul echipei. 

Marco Tempestini: „Suntem înca o dată în formație completă, de data aceasta chiar dacă nu ne doream acest lucru. Macadamul, suprafața preferata a piloților noștri revine la Sibiu, așa că obiectivele NRA rămân aceleași : victorie la general și podium cu R5-urile noastre, victorie la 2 roți motrice, o figura cât mai frumoasă la debutanți și în cupa Swift, și dacă va a fi așa, nu cred că poate să ne “scape” locul 1 la echipe. Sperăm să fie un raliu spectaculos și ca probele să “țină” și să nu devină prea costisitoare! Șanta de noapte, cu farmecul ei, este o mică “consolare” pentru Simone și Sergiu care doreau să fie la Rally Latvia, pentru a doua etapă din ERC, dar din păcate, nu s-a putut.” 

Simone Tempestini: „Iubesc macadamul și mă bucur că a revenit la Sibiu. Îmi pare rău că, deși am sperat până în ultimul moment, nu am putut ajunge la Rally Latvia și că participarea noastră în Campionatul European de Raliuri la această etapă nu este posibilă. Privesc cu încredere restul etapelor din ERC. Cât despre Sibiu, abia aștept startul și este clar că va fi spectacol!” 

Bogdan Marișca va lua startul la Sibiu alături de Sebastian Itu: „Mergem la Sibiu pe macadam, din nou. Poate cel mai frumos raliu la care am participat în România era Sibiul pe macadam, în competițiile internaționale – ERC si IRC. Sperăm să fie la fel de bine primit de public, chiar dacă datorită măsurilor de distanțare, va fi puțin diferit. Dacă macadamul este bun, așa cum sper eu, va fi un spectacol frumos, cu atât mai mult cu cât la start sunt și Simone (Tempestini), și Vali (Porcișteanu), și Giri (Dan Girtofan) și Sebi Barbu, deci va fi interesantă lupta pentru podium. Noi avem clar obiectiv să țintim locul 1, vom merge cât putem de tare și vom avea o strategie care să ne permită să ajungem la capăt, dat fiind faptul că Sibiul, cel puțin în trecut, era un raliu destul de casant. Ne bucurăm de o prezență destul de mare la start și sperăm să fie un spectacol frumos pentru toată lumea și să ne întoarcem cu toții cu bine acasă.”  

Norbert Maior: „Ne bucură enorm faptul că putem fi prezenți la acest raliu. Este o cursă de tradiție la care luam parte, de mic copil, ca spectator. Era o atmosferă aparte și mereu îmi doream să pot fi și eu acolo, în mașina de curse. Revenind, este prima dată când vom participa cu noua mașină pe macadam, pe niște probe complet noi pentru mine și Francesca, astfel cred că nu va fi ușor si sperăm că vom reuși să gestionăm corect această cursă și să obținem un rezultat bun.”

Echipajele NRA la Raliul Sibiului: Simone Tempestini/Sergiu Itu pe Skoda Fabia R5 , Bogdan Marișca/Sebastian Itu pe Ford Fiesta R5 , Norbert Maior/ Francesca Maior Peugeot 208, Victor Supuran/ Mihai Supuran, Cupa Dacia, Debutanți și Bogdan Gheorghiu / Andrei Gheorghiu, Cupa Swift.

Partenerii NRA pentru 2020 sunt: Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Primăria si Consiliul Judetean Cluj Napoca, Europa FM, LeasePlan.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns