FB Pixelz

Napoca Rally Academy – la startul raliului de acasa

Echipa Napoca Rally Academy este pregatita pentru a doua etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop si prima etapa din TER (Tour European Series), eveniment care se va desfasura la Cluj in perioada 3-5 mai.

Simone Tempestini si Sergiu Itu pleaca din pozitia de lideri in clasamentul general, dupa raliul de la Brasov, cu Citroen DS3 R5.

Bogdan Marisca va merge de aceasta data cu Karoly Borbely, cu Ford Fiesta R5.

Spectacol, performanta si cat mai multi fani

“Abia astept sa ne intoarcem pe probele de la Transilvania Rally deoarece ne-am simtit foarte bine anul trecut aici. Imi place mult sa pilotez pe aceste probe si ne dorim sa continuam ritmul bun de la prima etapa a sezonului si sa mai imbunatatim unde este cazul. Cred ca o sa fie o atmosfera extraordinara la Cluj si asta ne face sa numaram zilele pana la start.” a declarat Norbert Maior, care, alaturi de sora lui, Francesca Maior, spera sa iasa invingatori din lupta de la clasa 9.

Mihnea Muresan, care piloteaza alaturi de Bogdan Iancu, ne-a spus: „Atmosfera de la raliul de casa este mereu una deosebita. Sustinerea atator cunoscuti ne da un plus de incredere ca vom reusi sa obtinem performanta pe care ne-o dorim, fara sa uitam sa ne distram in acelasi timp. Spectacolul este garantat, asa ca ne dorim sa vedem cat mai multi spectatori pe probele speciale.”

Florin Tincescu si Alina Bianca Pop: “Pentru noi urmeaza un nou raliu cu micuta „bestie” 124 Abarth Rally , unde speram ca vremea sa tina cu noi si sa fim din ce in ce mai rapizi . Ne dorim sa ajungem la capatul raliului fara nici un fel de probleme si totodata sa facem spectacol pentru fanii de pe marginea probelor.“

Marco Tempestini, team principal NRA: “Din nou suntem organizatori la “Telekom Sport Transilvania Rally powered by Ford”, chiar in anul in care Clujul este Oras European al Sportului. Organizam aceasta a doua etapa din CNR , dar si prima din TER , etapa europeana in care am fost votati anul trecut ca fiind cel mai bun raliu. Asa ca mizele noastre sunt si sportive, la nivelul intregii echipe, dar si legate de organizare si speram sa le aratam iubitorilor motor sportului un spectacol pe cinste. “

Partenerii Napoca Rally Academy pentru programul 2018 din Campionatul Național de Raliuri sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, DeLonghi, Leaseplan, Visit Cluj, Primăria și Consiliul Judetean Cluj Napoca, Pirelli, P1 si partener media: KissFM.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns