FB Pixelz

Napoca Rally Academy caută viitorul campion de raliuri

Napoca Rally Academy, o echipă care a susținut în permanență piloții tineri, este în căutarea viitorului campion de raliuri. Propunerile pot fi trimise pe adresa office@napocarallyacademy.ro

După ce a susținut piloți precum Alexandru Mitroi, Bogdan Stanoiev, Cristian Rus (câștigătorul Rompetrol Challenge), Vlad Cosma, Florin Tincescu și Simone Tempestini, Napoca Rally Academy este în căutarea unui nou tânăr talentat pe care să-l susțină în cariera sportivă. “Atunci când am pus bazele Napoca Rally Academy am făcut-o și pentru a susține tinerii piloți din România. Am încercat permanent să descoperim piloți talentați și să-i susținem în cariera lor și sunt mândru că astăzi ei concurează nu doar în campionatul intern de raliuri, ci și în Campionatul European și Mondial, cum este cazul juniorilor noștri Florin TIncescu și Simone Tempestini. Acum este timpul să găsim un alt puști talentat pe care să-l ajutăm”, a spus Marco Tempestini, liderul echipei Napoca Rally Academy.

În perioada următoare, membri echipei NRA vor căuta în competițiile interne, indiferent că este vorba de karting, concursuri de îndemânare auto, vitezâ în coastă, competiții pe circuit, rally sprint, rally cross, autocross, slalom paralel, sau chiar în raliuri. Monitorizarea piloților se va face până la finalul acestui sezon, urmând ca apoi Napoca Rally Academy să organizeze o confruntare directă între principalii candidați.

“Ne interesează piloți începând cu vârsta de 12 ani care sunt interesați de o carieră în raliuri și așteptăm propuneri din partea tuturor celor implicați. Vom merge și îi vom urmării în competițiile în care concurează și pe o parte dintre ei îi vom invita a o selecție finală din care vom alege un pilot pe care îl vom susține în cariera sa cu condiția ca el să dispună de 30% din bugetul necesar în competiția în care concurează, restul de 70% urmând să fie asigurat de Napoca Rally Academy”, a spus Marco Tempestini.

Înscrierile piloților se pot face pe adresa oficială de e-mail a echipei office@napocarallyacademy.ro. “Părinții, prietenii sau chiar piloții se pot înscrie în această selecție. Așteptăm un mail cu cv-ul pilotului și apoi de restul ne vom ocupa noi”, a mai adăugat Marco Tempestini.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest