FB Pixelz

Napoca Rally Academy a alergat in inima Transilvaniei

Motivati de sloganul lansat la inceputul saptamanii, “ cursa este cursa, indiferent de viteza!”, membri Napoca Rally Academy, campioana nationala la echipe, au luat startul in aceasta dimineata in Maratonul International al Clujului 2012. Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Sebastian Itu, Daniel Ungur, Vlad Cosma cat si juniorii Simone Tempestini si Florinel Tincescu, cu totii au schimbat astazi combinezoanele de raliu cu echipamentul de alergare.

Motivati de sloganul lansat la inceputul saptamanii, “ cursa este cursa, indiferent de viteza!”, membri Napoca Rally Academy, campioana nationala la echipe, au luat startul in aceasta dimineata in Maratonul International al Clujului 2012.

 

Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Sebastian Itu, Daniel Ungur, Vlad Cosma cat si juniorii Simone Tempestini si Florinel Tincescu, cu totii au schimbat astazi combinezoanele de raliu cu echipamentul de alergare. Concurentii s-au putut inscrie la nu mai putin de cinci probe distincte: maraton (42.19 km), semimaraton (21.09 km), maraton stafeta (4×10.55 km), cursa copii (2 km) si Crosul Banca Transilvania (6 km).

 

Napoca Rally Academy a fost reprezentata in proba de maraton stafeta de Bogdan Marisca, Sebastian Itu, Gabriela si Simone Tempestini. Cei patru au reusit sa termine cu bine proba si sa se incadreze in baremul maxim de timp impus, de 4 ore si 30 minute. Mai mult, Bogdan si Sebi s-au alaturat celorlalti coechipieri, Marco, Danny, Vlad si Florinel la Crosul Banca Transilvania, desfasurat in cadrul Maratonului International Cluj-Napoca 2012.

 

Pe langa promovarea unui mod de viata sanatos prin alergare, Crosul BT a avut si o componenta umanitara, Banca Transilvania urmand sa doneze Fundatiei Clujul Are Suflet cate 5 euro pentru fiecare participant inscris in concurs. Conform organizatorilor la acest cros au luat startul peste 700 de persoane.

 

In total peste 2000 de sportivi, din peste 20 de tari, au luat astazi startul si au concurat in cele cinci probe, vedeta incontestabila fiind cea de maraton. Competitia a inceput la ora 9:30 pe stadionul Cluj Arena, startul oficial fiind dat de catre campioana olimpica la judo, Alina Dumitru. Maratonul de 42,19 km a fost castigat de etiopianul Ashenafi Erkolo, in varsta de 26 ani si care s-a aflat la a doua participare consecutiva la intrecerea de la Cluj.

 

Pentru Napoca Rally Academy  urmeza o saptamana incarcata, maine urmand sa desfasoare o sesiune de teste premergatoare Raliului Timisoarei. Toate masinile au fost puse la punct dupa ultima etapa iar marti toate echipajele vor pleca la Timisoara, unde urmeaza sa efectueze recunoasterile pentru Timis Rally in zilele de miercuri si joi, startul fiind programat vineri 27 aprilie.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest