FB Pixelz

Inceput de sezon cu ghinion!

Debut total neaşteptat şi nedorit pentru echipajul Bogdan Marişca – Sebastian Itu în ediţia actuală a Campionatului Naţional de Raliuri. Dornici de un rezultat mare la Piteşti, la revenirea Raliului Argeşului în circuitul competiţional după o pauză de nouă ani, Bogdan şi Sebi au fost nevoiţi să abandoneze chiar în prima zi de concurs, după un ghinion teribil, pană pe PS1/2 – “Curtea de Argeş”. „A fost unul dintre cele mai ciudate abandonuri din carieră. Pe prima probă specială am făcut o pană, lucru care s-a repetat şi pe a doua specială. Din păcate aveam doar o roată de rezervă, iar asta ar fi însemnat să ne continuăm drumul pânî la Piteşti şi parcurgerea Super Specialei din oraş pe pană. Acest lucru ar fi generat pagube serioase la maşină şi un risc mare de a nu ajunge la final, motiv pentru care am decis să ne oprim. Sunt supărat fiindcă mi-aş fi dorit un rezultat bun la Piteşti, dar mă bucur pentru reuşita lui Simone şi a celorlalţi colegi, care au adus puncte importante pentru echipă. Ţinem capul sus şi nu ne rămâne decât să ne revanşăm cu proxima ocazie”, a declarat Bogdan Marişca.

Sebastian Itu, co-pilotul lui Bogdan Marişca, şi-a găsit cu greu cuvintele după abandonul din Raliul Argeşului. „E frustrant când ieşi din joc aşa cum am ieşit noi şi pe o probă relativ scurtă. Nici nu ştiu ce să spun. Întotdeauna ne-a plăcut să mergem la maxim şi aşa vom face şi de acum înainte. Mă bucur că şi fără aportul nostru echipa a reuşit să termine raliul pe primul loc. Nu ne schimbăm obiectivele. Vom merge la Raliul Aradului să urcăm pe podium”, a spus Sebi Itu.

A doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop se va desfăşura la Arad, în perioada 24-25 mai.

Echipajul Bogdan Marişca – Sebastian Itu este susţinut în sezonul 2019 de Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, NTT Data, DeLonghi, Primăria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, Europa FM. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns