FB Pixelz

Etapa I – Promo Rally Cluj

camila promo rally_corectata

Promo Rally, competiția gândită pentru amatori, ajunge la Cluj, în parcarea Polus Center

Ești pilot amator? Pasionat de motorsport? Vrei să vezi dacă ai stofă de pilot de raliu?

Dacă răspunsul tău este DA, participă la Campionatul Judeţean Promo Rally de la Cluj, o serie de trei etape care se adresează celor care doresc să vadă dacă au talent pentru motorsport. Două dintre etape vor avea loc la Polus Center Cluj (30 iulie, 22 octombrie) şi o etapă va avea loc la Gherla (22 septembrie). Campionatul va avea trei clase de concurs.

Prima etapă a campionatului va avea loc în data de 30 iulie, în parcarea Polus Center Cluj. Pentru primii 10 înscrişi, înscrierea va fi gratuită. Aşadar, nu mai sta pe gânduri şi înscrie-te chiar acum!

Descarca formularul de înscriere de mai jos şi trimite-l la adresa contact@napocarallyacademy.ro până în data de 29 iulie. În limita locurilor disponibile se vor mai face înscrieri şi în data de 30 iulie, între orele 09.00-09.45, în parcarea Polus Center Cluj.

Program Etapa I Promo Rally:

09.00-09.45-Înscrieri la faţa locului. Validarea înscrierilor. Verificări tehnice.

09.45-10.30-Recunoaştere

10.30-12.00-Antrenament cronometrat-Promo Rally 1

12.00-13.30-Concurs-Manşa I

13.30-15.00-Concurs-Manşa II

15.00-16.30-Concurs-Manşa III*

17.00-Rezultate. Festivitatea de premiere

*Manşă opţională

 

Câştigătorul campionatului judeţean Promo Rally Cluj va fi premiat de către organizatorul Napoca Rally Academy cu un curs de pilotaj sportiv, o maşină de competiţie, asistenţă tehnică şi achitarea taxei de înscriere pentru a concura într-o etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop (CNVCD). În plus, câştigătorii locurilor 1 şi 2 de la fiecare clasă vor primi câte un curs de pilotaj cu piloţii de la Napoca Rally Academy.

TU poţi fi următoarea stea a raliului românesc!

Descarca Regulament Etapa I

Descarca Formular de inscriere

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns