FB Pixelz

Echipa Napoca Rally Academy merge pe macadamul de la Raliul Sibiului

Echipa Napoca Rally Academy va participa în perioada 29-31 iulie la Raliul Sibiului, desfășurat pe 8 probe de macadam și 112,62 kilometri. Raliul Sibiului 2021 debutează joi seara, în Piața Mare a Sibiului cu Parada Echipajelor și Startul Festiv.

Componența echipei NRA la Raliul Sibiului: Simone Tempestini cu Sergiu Itu pe Skoda Fabia R5, Norbert Maior și Francesca Maior cu Citroen DS3, Victor Supuran cu Mihai Supuran pe Dacia Sandero.

Simone Tempestini: “Venim la Sibiu după Rally di Roma Capitale, unde am avut un parcurs bun și ne-am bucurat de aproape 200 de kilometri de probe speciale pe asfalt, acum câteva zile. Practic, trecem la alte setări ale mașinii, la alt ritm și la alte condiții, dar numitorul comun va fi căldura, pasiunea și dorința de face un raliu foarte bun. Suntem în plin sezon și în campionatul intern, și în cel European și performanța este obiectivul nostru clar pînă la finalul anului. Abia aștept să văd fanii de la Sibiu și probele de macadam. ”

Norbert Maior: „După 3 etape în ERC, ne întoarcem în CNRB pentru Raliul Sibiului. Mi-a plăcut mereu acest raliu, încă de când eram mic, când veneam în calitate de spectator și eram fascinat de atmosfera de pe Șanta, din Piața Mare sau Păltiniș.  Revenim cu Citroen-ul DS3 R3 Max și sperăm să terminam cu un rezultat cât mai bun în clasamentul mașinilor cu tracțiune față și în clasamentul general.”

Victor Supuran: “Pentru această etapă obiectivele mele rămân aceleași și anume, să termin împreună cu fratele meu Mihai cât mai sus în clasamentul Cupei Dacia. Rezultatele bune obținute la etapele precedente îmi dau curaj și mă motivează și de această dată.”

Marco Tempestini: “Iată-ne la alt raliu, al șaptelea. În aproape toate campionatele din Europa ar fi ultimul sau penultimul, la noi după Sibiu vor fi încă patru.  Clar că de fiecare dată când mă gandesc la asta, cred că nu este posibil să fim așa de deconectați de situația reală de zi cu zi… dar se pare că suntem! Și aici vom continua “ștafeta” între echipajele noastre, Bogdan Marișca, Ioan Mihuț și Ciprian Lupu stau pe tușă, iar Simone, Norbert și Victor vor fi în “joc”. Obiectivele sunt cele obișnuite și în primul rând ne dorim să-i distrăm pe fani pe probe. Temperaturile foarte ridicate și și praful cred că vor fi 2 factori decisivi la Raliul Sibiului.”

Partenerii echipei NRA în 2021 sunt  Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Joie Baby România, Castrol România, foodpanda, Consiliul Local și Primăria Cluj-Napoca.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns