FB Pixelz

Winter Rally 2012

Marco Tempestini, a participat la sfârşitul săptămânii trecute la prima competiţie auto din 2012, organizată în România, Winter Rally.

Marco Tempestini, a participat la sfârşitul săptămânii trecute la prima competiţie auto din 2012, organizată în România, Winter Rally, ce s-a desfăşurat în Covasna. Pilotul Napoca Rally Academy a avut un copilot inedit, Gabriel Oană, mai cunoscut ca blogger, sub pseudonimul „gaben.ro”.

Tempesta s-a întors recent de la prima etapa a WRC2012 – Rallye Monte Carlo, cel mai celebru raliu din lume, unde a terminat pe locul 6 la clasa 3, iar acum se pregăteşte pentru participarea la Santa Rallye Acores, prima etapă din Intercontinental Rally Challenge, care se va desfasura în Portugalia la sfârsitul lunii februarie. Până să ia startul în competiţia portugheză, Tempestini s-a încălzit la Winter Rally, un raliu de pregătire a sezonului competiţional intern. Pilotul NRA a declarat că a alergat în competiţia din Covasna mai mult pentru distracţie, acesta fiind şi motivul pentru care în dreapta sa nu s-a aflat copilotul tradiţional, Dorin Pulpea, ci un cunoscut blogger băimărean, Gaben. Copilotul de ocazie s-a aflat pentru prima dată într-o maşină de curse, dar spune că ar repeta experienţa oricând.

„A fost extraordinar. Oricât te-ai pregăti pentru aşa ceva, când ajungi în maşină e deja altceva, e ca în cazul piloţilor care lucrează mai întâi pe simulatoare, dar când urcă în cabina avionului e cu totul altă senzaţie, aşa a fost şi pentru mine. Sper ca Marco  să mă mai cheme, iar în ceea ce mă priveşte clar voi accepta”, a declarat Gaben.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest