FB Pixelz

UTOK FURY devine cel mai ieftin Octa Core timp de 24 de ore!

UTOK continua lansarea ofertelor speciale de 24 de ore. Dupa 450Q, 500Q HD si Dorel, este randul varfului de lance, UTOK FURY, sa aiba parte de o reducere impresionanta!

Asa cum bine stiti, UTOK FURY este cel mai puternic smartphone din gama brand-ului romanesc, avand printre cele mai importante specificatii procesorul Octa Core la 1.7 GHz, memorie RAM 2 GB, memorie interna 16 GB, ecran IPS HD de 5” si camera de 13 megapixeli. Din punct de vedere software, UTOK FURY ruleaza Android 4.4 KitKat in varianta stock si cuprinde aplicatii ce ofera continut gratuit timp de o luna (Zonga, Seenow) si 100 de carti de la Elefant.ro.

De asemenea, UTOK FURY este smartphone-ul care il insoteste pe Simone Tempestini in etapele Campionatului National de Raliuri si in competitiile internationale, iar viteza procesorului Octa Core se transpune perfect in performantele pilotului Napoca Rally Academy, Simone fiind lider in campionatul intern.

Asa ca, daca doresti sa profiti de oferta speciala, UTOK FURY este disponibil pe www.utok.ro la doar 699 lei, timp de 24 de ore!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest