FB Pixelz

URSUS ia viteza cu Marisca si Itu

În sezonul 2012, URSUS Fără Alcool păşeşte în Campionatul Naţional de Raliuri alături de Napoca Rally Academy.

URSUS Fără Alcool, alături de Bogdan Marişca şi Sebastian Itu în Campionatul Naţional de Raliuri

 

 

Bucureşti, 30 martie: În sezonul 2012, URSUS Fără Alcool păşeşte în Campionatul Naţional de Raliuri alături de Napoca Rally Academy, urmând să-i susţină pe pilotul Bogdan Marişca şi pe copilotul său, Sebastian Itu, în lupta pentru titlul de campion naţional absolut. Experienţa intensă a unei competiţii în care lupta se dă la secunde şi în care nevoia pilotului de a fi mereu concentrat este una imperativă este promisiunea pe care URSUS Fara Alcool o face tuturor iubitorilor de adrenalină.

 

Napoca Rally Academy este echipa campioană din sezonul 2011. Infiinţată în 2007, pe langă activitatea sa competiţională din cadrul Campionatului National de Raliuri, a dezvoltat şi o platformă destinată cursurilor de conducere defensivă şi a celor de pilotaj sportiv.

 

Cu un background solid în care se regăseşte titlul de Campion Naţional Absolut obţinut de două ori pâna în prezent, echipa formată din Bogdan Marişca şi Sebastian Itu a reuşit în sezonul 2011 din Campionatul National de Raliuri să fie foarte aproape de caştigarea unui alt titlu, terminând pe locul secund. În ceea ce priveşte sezonul 2012, Bogdan Marişca şi Sebastian Itu vor concura pe o masină nouă, un Subaru Impreza N15 R4. Echipajul este încrezător, iar unul dintre obiectivele principale este păstrarea titlului de campioni la echipe.

 

Emoţiile startului într-un nou sezon al Campionatului Naţional de Raliuri ne-au cuprins şi pe noi, mai ales că anul acesta vom evolua pe o noua maşină, un Subaru Impreza N15 R4. Sper ca împreună cu Sebi Itu, să ne adaptăm cât mai repede la ţinuta de drum a noii maşini. Bineînţeles că ne dorim o clasare cât mai bună la sfarşitul raliului, care s-ar traduce şi în puncte importante pentru echipă, păstrarea titlului la echipe fiind unul dintre obiectivele noastre principale în 2012”, a spus Bogdan Marişca.

Noi credem că experienţa intensă este compusă din cele mai alese ingrediente: responsabilitate şi mult talent, de unde şi alegerea firească de a-i susţine pe Bogdan şi Sebastian în acest campionat. Faptul că echipa este din Cluj confirmă înca o dată legatura puternică pe care o avem cu orasul unde bate inima URSUS. De aceea, sponsorizarea echipei lui Bogdan este o alegere firească pentru noi. Împartăşim cu Napoca Rally Academy aceeaşi viziune, iar de cei doi campioni ne leagă speranţa că în acest sezon vor fi cei mai buni“, declară reprezentanţii URSUS.

Despre Campionatul Naţional de Raliuri

Dintre sporturile automobilistice din Romania, raliul este cel mai mediatizat. Concursurile se desfasoară în mai multe oraşe din ţară, iar sezonul 2012 numară opt etape,  3 pe asfalt şi 5 pe macadam.

Etapele din Campionatul Naţional de Raliuri

30-31 martie – Braşov

27-28 aprilie – Timişoara

25-26 mai – Bacău

22-23 iunie – Cluj

20-21 iulie – Sibiu

17-18 august – Arad

7-8 septembrie – Ţara Bârsei

5-6 octombrie – Iaşi

 

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Compania are sediul central în Bucureşti şi deţine fabrici de bere în Timişoara, Buzău şi Braşov. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell, Miller.

www.ursus-breweries.ro

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaţionale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro şi Pilsner Urquell, precum şi o gamă excepţională de mărci locale cu poziţii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow şi Tyskie. În afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest