FB Pixelz

Transilvania Rally: cursa de casa pentru Napoca Rally Academy

Transilvania Rally este cursa de casa pentru Napoca Rally Academy, iar obiectivul principal al echipei este sa se claseze pe prima pozitie in clasamentul pe echipe. Etapa a patra a sezonului este programata intre 19 – si 21 iunie pe specialele din judetul Cluj.

Transilvania Rally, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop, este cursa de casa pentru Napoca Rally Academy, o etapa in care echipa campioana in ERC Production Cup este implicata atat in organizare, cat si la start cu patru echipaje. “Anul acesta echipa noastra este implicata si in organizarea raliului. Este o presiune in plus pentru noi, dar suntem o echipa matura si cred ca ne vom descurca cu bine in ambele situatii. Obiectivul nostru principal este sa terminam pe primul loc la echipe, asa cum s-a intamplat in ultimii ani aici la Cluj”, a spus Marco Tempestini.

Marco Tempestini va lua startul in Transilvania Rally cu Toni Avram, Lucio Baggio, copilotul sau obisnuit, avand unele probleme medicale. “Am mers cu Toni la cateva curse, deci ne cunoastem deja asa ca nu vor fi probleme legate de acomodare. Mi-am propus sa incep acest raliu in forta si sa ne luptam pentru victorie inca de pe prima proba speciala”, a continuat Marco Tempestini, care va concura la Transilvania Rally cu modelul Ford Fiesta R5.

 

Dupa locul secund obtinut la Danube Delta Rally, Simone Tempestini si Dorin Pulpea vor sa atace podiumu si in etapa de a Cluj. “Sper sa ne intram in ritm la fel de repede ca pe macadam. Imi plac mult probele raliului si voi face tot ce pot pentru a ajuta echipa sa-si atinga obiectivul propus. Va fi o lupta interesanta atat in cadrul echipei, cat si cu ceilalti pretendenti la un loc pe podium, care nu sunt putini”, a spus Simone Tempestini, care va lua startul cu modelul Peugeot 207 S2000.

marisca-pre-cjBogdan Marisca si Marc Banca vor lua startul cu modelul Skoda Fabia S2000, aceasta fiind a doua participare cu aceasta masina din cariera si prima pe asfalt. “As vrea sa le multumesc celor de la Compexit Trading, delaerul Skoda din Cluj, pentru sustinerea atat a noastra ca echipaj, dar si pentru implicarea in Transilvania Rally. Experienta noastra cu aceasta masina este limitata pe asfalt, dar la fel ca pe macadam sunt sigur ca ne vom intra repede in ritm si ca vom putea sa tinem pasul in lupta pentru un loc in top 5”, a spus Bogdan Marisca.

 

La Transilvania Rally va lua startul si Daniel Ungur, triplu campion la clasa 11 in CNRD, care va face echipaj cu Tudor Marza. “M-am acomdat cu ritmul de curse in etapa de coasta de la Brasov si acum astept cu nerabdare startul in raliul de casa. Vom merge sa facem spectacol pentru fani si in acelasi timp ne vom lupta pentru prima pozitie la clasa 11”, a spus si Daniel Ungur.

 

Transilvania Rally se va desfasura in perioada 20 – 21 iunie, vineri, in prima zi, fiind programate trei probe speciale cu incepere de la ora 19:30. Sambata, in ziua a doua, startul pe celelalte 9 probe speciale se va da la ora 08:30.

 

Echipa Napoca Rally Academy are un weekend plin si in Campionatul European de Raliuri acolo unde echipajul Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor lua startul in prima lor etapa pe asfalt inclusa in Junior ERC. In plus, tot cu masini puse la dispozitie de NRA vor lua startul la Ypres Rally in Belgia si echipajele Ekaterina Stratieva/Carmen Poenaru si Andrea Crugnola/Michele Ferrara.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest