FB Pixelz

Simone Tempestini își păstrează poziția de lider după cea mai lunga zi din Raliul Mexicului

Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au câștigat șase din cele opt probe speciale programate sâmbătă și și-au consolidat poziția de lideri în Production Cup din WRC 2. Duminică, în ultima zi din Raliul Mexicului, mai sunt programate 3 probe speciale cu o lungime de 75,66 km.

8 probe speciale cu o lungime de 168,8 km. Sâmbătă a fost cea mai lungă zi din Raliul Mexicului, una extrem de solicitantă pentru echipajul Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi. Juniorul Napoca Rally Academy a avut o evoluție excelentă și reușit să câștige șase din cele opt probe programate sâmbătă. “A fost o zi foarte solicitantă pentru noi, pentru mașină, pentru întreaga echipă. Am încercat să găsesc un echilibru între performanță și conservarea materialului de concurs și sunt bucuros că am trecut cu bine peste această provocare”, a spus Simone Temestini.

Înaintea ultimei zile din Raliul Mexicului, Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi se află pe prima poziție în Production Cup din WRC 2 și au un avans de peste trei minute față de campionul din 2014.

Duminică, în ultima zi a raliului, sunt programate trei probe speciale cu o lungime de 75,66 km, doar Guanajuatito având 55,8 km. “Duminică va fi o zi mai puțin obișnuită. Chiar dacă este o zi scurtă, speciala Guanajuatito poate schimba totul în clasament. Este o probă lungă, 55 km, foarte solicitantă pentru echipaj și mașină și aici se poate schimba totul. Trebuie să rămânem concentrați până la final și vrem să terminăm raliul cât mai bine”, a mai adăugat Simone Tempestini

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest