FB Pixelz

Simone Tempestini continuă pregătirea pentru sezonul 2016 din Campionatul Mondial de Raliuri

Simone Tempestini, cel mai tânăr campion național de raliuri din România, nu va putea participa la Gala Campionilor, fiind implicat într-un proiect foarte important pentru participarea sa în sezonul 2016 din mondialul de Raliuri.

Chiar dacă sezonul s-a terminat oficial o dată cu Raliul Marii Britanii, Simone Tempestini se pregătește intens pentru sezonul 2016 din Campionatul Mondial de Raliuri, un sezon extrem de important pentru cel mai tânăr campion național din România. În acest weekend, juniorul Napoca Rally Academy va pleca în Italia unde va lua startul într-o etapă regională, ca parte a unui proiect foarte important pentru participarea sa în WRC 2 în 2016.

“Prezența mea la acest eveniment înseamnă că nu voi putea participa la Gala Campionilor de la Sinaia. Regret enorm acest lucru pentru că aici aș fi primit confirmarea primului meu titlu de campion național, dar lucrez împreună cu echipa la acest proiect din luna septembrie. Am anunțat conducerea Federației că sunt șanse ca în weekendul 12 – 13 decembrie să nu fiu disponibil, dar din păcate nu a existat o altă dată când Casinoul din Sinaia să fie liber pentru această festivitate. Ar fi fost o onoare pentru mine să primesc acest premiu în cadrul Galei Campionilor și sper că voi mai avea ocazia să trăiesc un astfel de moment. Trofeul meu va fi primit de Dorin Pulpea, copilotul meu, alături de care am și câștigat primul titlu național”, a spus Simone Tempestini.

Juniorul Napoca Rally Academy va participa și anul viitor în Campionatul Mondial de Raliuri dedicat juniorilor (Junior WRC), dar vrea să facă un sezon complet participând și la celelalete etape în WRC 2. Campionatul Mondial de Raliuri începe cu Raliul Monte-Carlo, programat în perioada 22 – 24 ianuarie 2016.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest