FB Pixelz

Napoca Rally Academy și Banca Transilvania continuă campania de siguranță rutieră pe Strada BT

În acest weekend Napoca Rally Academy continuă campania de susținere a singuranței rutiere pe Strada BT”, în centrul vechi din București, un proiect inițiat de Banca Transilvania și desfășurat în parteneriat cu Primăria Municipiului București.

Membrii echipei Napoca Rally Academy vor fi prezenți pe Strada BT (strada Lipscani, Centrul Vechi) în weekendul 4 – 5 octombrie pentru a promova campania de siguranță rutieră desfășurată împreună cu Banca Transilvania. Obiectivul este de a atrage atenția asupra pericolelor la care se expun participanții la traficul rutier, în urma consumului de alcool.

În acest weekend, campania “”Don’t drink and drive!” se desfășoară în mai multe baruri, pub-uri și restaurante din Centrul Vechi. Echipa Napoca Rally Academy va fi prezentă pe strada BT cu două mașini cu care concurează în competițiile naționale și internaționale, dar și cu un simulator și ochelari speciali cu care se pot testa abilitățile și viteza de reacție a conducătorilor auto.

În plus, în toate localurile din Centrul Vechi participante la această campanie, reprezentanţi ai NRA vor face înscrieri pentru cei care doresc să câștige unul din cele 20 de locuri la cursul de conducere defensivă, organizat în 18 octombrie în București. Cei care se vor inscrie in program pot primi de asemenea, vouchere de taxi pe care le pot folosi până la sfârșitul lunii octombrie, prin aplicația Star Taxi.

Mai multe detalii despre acest proiect sunt disponibile, de asemenea, pe site-ul Banca Transilvania

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest