FB Pixelz

Napoca Rally Academy a adus trofeul din ERC Production Cup in Romania

Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Simone Tempestini, Dorin Pulpea si Lucio Baggio au fost prezenti, marti seara, la gala oficiala de premiere din Campionatul European de Raliuri. Membrii echipei Napoca Rally Academy au primit trofeul pentru titlul castigat in ERC Production Cup.

Napoca Rally Academy a devenit oficial prima echipa din Romania care a castigat un titlu in Campionatul European de Raliuri (ERC). In cadrul galei de final de sezon, desfasurata la sediul Automobil Clubului Francez din Paris, Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Simone Tempestini, Dorin Pulpea si Lucio Baggio au primit trofeul pentru succesul din ERC Production Cup unde s-au clasat in fata echipei Renault Sport.

In 2013, pe langa participarea in competitia national, Napoca Rally Academy a avut si un program complet in Campionatul European de Raliuri cu obiectivul de a castiga titlul pe echipe in ERC Production Cup. „Sunt foarte fericit pentru ca am reusit sa ne atingem obiectivul stabilit. A fost un an de munca, un an plin de satisfactii, dezamagirii, bucurii si sacrificii si tocmai de aceea este un an special in care am castigat titlul din ERC Production Cup. A fost o placere sa alergam in ERC 2013 si a fost o placere sa primim „bucatica” de sticla la final de sezon. Sunt mandru de realizarile echipei si imi doresc ca si in 2014 sa ne atingem obiectivele si as vrea sa le multumesc inca o data tuturor partenerilor si celor care au contribuit la succesul echipei”, a spus Marco Tempestini.

Pentru 2014, planurile echipei Napoca Rally Academy sunt la fel de ambitioase, iar de data aceasta in prim plan vor fi juniorii echipei Simone Tempestini si Florin Tincescu. „Avem proiecte interesante pentru anul viitor in care ii vom sustine pe cei mai tineri piloti din echipa. Acum lucram la programul pentru 2014 si de abia astept sa-i vad pe  copii pe probele speciale”, a mai adaugat Marco Tempestini.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest