FB Pixelz

Juniorii NRA pregătiți de atac pe specialele din Raliul Sibiului

Juniorii NRA sunt pregătiți pentru o nouă provocare în Campionatul Național de Raliuri. Simone Tempestini, Florin Tincescu și Norbert Maior sunt deciși să se lupte pentru victorie la clasele la care participă, iar Mihai Manole continuă procesul de acomodare cu noul său copilot.

După succesul din prima etapă a sezonului, Napoca Rally Academy vrea să continue cu încă o victorie în Campionatul Național de Raliuri Dunlop. La Raliul Sibiului, echipa contează pe echipajele Simone Tempestini/Marc Banca, Florin Tincescu/Sergiu Itu, Norbert Maior/Alina Bianca Pop și Mihai Manole/Florin Dorca.

“Raliul Sibiului nu face parte din programul meu și al lui Bogdan Marișca, dar vom fi alături de juniorii noștri. Este o etapă în care trebuie să adune ei punctele pentru echipă și sunt sigur că se vor descurca fără probleme”, a spus Marco Tempestini.

După succesul de la Brașov, în prima etapă a sezonului, Simone Tempestini și Marc Banca vor să continue cu încă o victorie în Campionatul Național, cu modelul Ford Fiesta R5, pentru a-și consolida prima poziție în clasamentul general al piloților. “Chiar dacă etapa de la Sibiu este una nouă, așteptările noastre sunt aceleași ca și la Brașov. Vrem să câștigăm și vom face tot posibilul să ne atingem obiectivul. Sper să fie vreme frumoasă ca să fie mai plăcut și mai ușor pentru spectatori să ne urmărească pe probe. Îmi doresc să găsesc aici aceeași atmosferă plăcuta pe care am întâlnit-o în ultimi ani”, a spus Simone Tempestini.

După abandonul de la Brașov, Florin Tincescu și Sergiu Itu sunt pregătiți să se lupte pentru un loc pe podium la clasa 3. “Îmi doresc mai mult ca niciodată un podium și vreau să termin o dată cu perioada neagră de abandonuri. Sper să aduc cât mai multe puncte pentru echipă și împreună cu colegii mei să contribuim la câștigarea unui nou titlu național. Înaintea acestei etape s-a lucrat mult la mașină, am făcut teste, am lucrat la dictare și cred că suntem pregătiți pentru a obține un rezultat bun. Sper să avem ceva mai mult noroc decât la Brașov și atunci totul va fi ok”, a spus Florin Tincescu, care va concura cu modelul Subaru Impreza.

Norbert Maior și Alina Bianca Pop, pe un model Dacia Sandero, au terminat prima lor cursă în culorile NRA pe locul secund în Cupa Dacia. Cu patru probe câștigate la Brașov, echipajul Napoca Rally Academy și-a propus să urce pe podium și în Raliul Sibiului. “Mergem la Sibiu cu zâmbetul pe buze după un rezultat mulțumitor la prima etapă a sezonului. Am avut ocazia să testăm înaintea acestei etape și m-am simțit excelent la volan. Sibiu înseamnă încă o etapă în procesul de acomodare cu noua mașină și sper să plecăm cu cât mai multe puncte atât pentru noi, cât și pentru echipă”, a spus Norbert Maior.

Echipajul Mihai Manole / Florin Dorca pe un Peugeot 208 R2, reprezintă echipa NRA la clasa 2WD și este pregătit pentru provocările de la această grupă. “Încă sunt în faza de acomodare cu noul meu copilot, dar evoluția de la Brașov a fost una foarte bună și sper să putem crește ritmul pe asfaltul de la Sibiu”, a spus și Mihai Manole.

Raliul Sibiului, care se va desfășura în perioada 15 – 16 aprilie, are o lungime de 107 km împărțiți în 12 probe speciale. Vineri, în prima zi a raliului, sunt programate două probe speciale cu începere de la ora 17:00, iar sâmbătă restul de 10 probe speciale cu începere de la ora 08:30.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest