FB Pixelz

In doi pe patru roti – Concurs auto destinat cuplurilor

Napoca Rally Academy si Polus Center va invita la un nou concurs: În doi pe patru roti.

Cuplurile pasionate de arta șofatului sunt așteptate să demonstreze măiestria la volan la cea mai haioasă competitie auto, ce va avea loc pe 9 noiembrie 2013, la Polus.

Fie că sunt sot/sotie sau prieten/prietenă, cuplurile vor parcurge contra-cronometru, cu autoturismele proprii, un traseu special amenajat , vor efectua parcări contra timp și vor avea de schimbat roata unui autoturism NRA de școală .

Echipajele cu cele mai bune rezultate vor câștiga cursuri de conducere defensivă puse la bătaie de Napoca Rally Academy.

Înscrierile se fac online, în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, pe adresa de e-mail office@napocarallyacademy.ro în limita a 40 de echipaje și la Polus, în ziua evenimentului , până la maxim 80 de echipaje.

Cuplurile care se înscriu pe e-mail trebuie să mentioneze numele complet, data nașterii, datele din permisul de conducere al fiecărui membru și intervalul orar la care doresc să concureze(de la 10:00-12:30 sau 12:00-15:30).

[button title=”Descarca regulamentul concursului” link=”http://www.napocarallyacademy.ro/wp-content/uploads/2013/10/regulament-concurs-auto-cupluri.pdf” size=”button-large” buttonColor=”button-green” ]

[divider_line]

PCC_in2pe4roti_noie2013_flyer_A6_verso

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest