FB Pixelz

George Morar – noul coordonator TMS

George Morar a fost numit in functia de coordonator al Transilvania Motor Sport. Stefano Rafanelli, fostul responsabil, isi va desfasura in continuare activitatea in cadrul echipei din postura de consultant extern.

George Morar a fost numit in functia de coordonator al Transilvania Motor Sport. Stefano Rafanelli, fostul responsabil, isi va desfasura in continuare activitatea in cadrul echipei din postura de consultant extern, alocand mai multe resurse pentru dezvoltarea automobilelor Subaru Impreza STI R4 destinate raliurilor.

Principala motivatie pentru care am acceptat aceasta functie o reprezinta pasiunea enorma pe care o am pentru raliuri. Chiar daca totul va fi nou pentru mine, voi aborda noua functie ca pe o provocare. Imi doresc sa fac aceasta echipa sa functioneze la parametrii normali si corecti.” a declarat George Morar, noul director general al Transilvania Motor Sport.

Transilvania Motor Sport a fost infiintata in anul 2007 in Cluj-Napoca si este divizia logistica a Napoca Rally Academy care se ocupa cu furnizarea de servicii complete in domeniul raliurilor, de la inchirieri de masini de top, echipate complet, pana la asigurarea asistentei tehnice pe toata durata unei curse. “Vreau sa-i multumesc lui Stefano pentru tot ce a facut pana acum pentru Transilvania Motor Sport. A fost alaturi de noi chiar de la inceput si ma bucur ca ne va ajuta in continuare, chiar daca o va face din alta postura.a declarat Marco Tempestini, liderul Napoca Rally Academy.

George Morar are 39 de ani si a devenit inginer dupa ce a absolvit Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Ca pilot, el a concurat in Campionatul National de Raliuri de-a lungul a peste zece sezoane, devenind vice-campion national absolut in anul 2003. George Morar va prelua noua functie incepand cu data de 1 ianuarie 2013.

Pe George il cunosc inca de cand am venit in Romania si este, asa cum imi place mie sa-i zic, cel mai neamt dintre romani, adica foarte organizat, meticulos si are niste principii foarte dezvoltate. Am avut ocazia sa colaboram de cateva ori pana acum si de fiecare data am fost multumit de modul in care George a abordat si rezolvat problemele. Vreau sa-i urez si pe aceasta cale bun venit si mult succes in noua functie de la Transilvania Motor Sport si il asigur ca va beneficia de tot sprijinul nostru.” a mai adaugat Marco Tempestini.

Imi era dor sa fiu implicat intr-o echipa de raliuri. Chiar daca nu stiu cand voi mai apuca sa pilotez, din noua mea postura voi face tot ceea ce tine de echipa tehnica pentru ca masinile noastre sa castige! Vrem sa ajungem la nivelul la care Marco isi va dori sa concureze si in intrecerea interna cu masinile Transilvania Motor Sport, nu doar in Campionatul European de Raliuria mai spus George Morar.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest