FB Pixelz

Foloseste anvelope de iarna!

Napoca Rally Academy, echipa castigatoare a titlului european in ERC Production Cup 2013, si Marco Tempestini, pilot si instructor de defensive driving in cadrul echipei, ii sfatuieste pe soferi sa-si pregateasca din timp masina pentru conditiile de iarna.

Iarna bate la usa astfel incat va sfatuim sa va pregatiti masina pentru conditii de iarna. Chiar daca temperatura maxima la pranz trece de 10 grade Celsius, daca in mai mult din jumatate de zi temperatura e apropiata de 0 grade, anvelopele de iarna trebuie montate pe masina! De asemenea, asigurati-va ca schimbati lichidul de parbriz cu unul special pentru iarna, ca aveti o lopata, lanturi si un saculet cu nisip in masina – Marco Tempestini – pilot si instructor defensive driving in cadrul echipei Napoca Rally Academy.

Aceasta este o campanie de responsabilizare a soferilor in trafic initiata de Napoca Rally Academy si sustinuta de pilotii si instructorii sai: Bogdan Marisca, Marco Tempestini, Vlad Cosma, Danny Ungur si Florin Tincescu .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest