FB Pixelz

Flori si sfaturi pentru un condus defensiv din partea Politiei Rutiere Cluj si a echipei NRA pentru participantele la trafic

O echipa a Politiei Rutiere Cluj si membri echipei Napoca Rally Academy au oferit flori si vouchere pentru cursuri de defensive driving doamnelor si domnisoarelor cu care s-au intalnit in trafic.

Ca de obicei de 8 martie, in cazul unei actiuni devenite deja traditionale, o echipa a Politiei Rutiere Cluj, condusa de inspectorul Sorin Precup, alaturi de Marco Tempestini, Toni Avram si Marc Banca, membri echipei Napoca Rally Academy, au iesit pe strazile din centrul orasului Cluj si au oferit flori si vouchere pentru cursuri de defensive driving participantelor la trafic.

30 dintre soferitele care au facut mici greseli in trafic au primit cadou flori si un voucher de conducere defensiva din partea echipei NRA. “Unul dintre obiectivele echipei noastre este acela de a atrage atentia asupra pericolelor din trafic si de a contribui activ la reducerea numarului de accidente pe drumurile publice. Florile de 8 martie au fost insotite de sfaturile noastre pentru un condus defensiv si sunt sigur ca ziua participantelor la trafic a fost mult mai frumoasa”, a spus Marco Tempestini, liderul Napoca Rally Academy.

Cele 30 de participante la trafic care au primit cadou un voucher pentru un curs de defensive driving trebuie sa-l activeze pana pe data de 31 martie, trimitand datele personale pe adresa de e-mail office@napocarallyacademy.ro.

 

Credit foto: Clubul Foto 50mm

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest