FB Pixelz

Debut cu dreptul

Debut cu dreptul pentru cel mai tanar pilot din Campionatul National de Raliuri

Juniorul Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, si-a indeplinit obiectivul stabilit pentru Raliul Aradului, etapa a saptea a Campionatului National de Raliuri, parcurgand toate cele 11 probe speciale ale competitiei.
Simone_Tempestini2La doar 16 ani, Tempestini junior devine astfel cel mai tanar pilot din campionatul de raliuri al Romaniei. Avandu-l alaturi pe experimentatul Lucio Baggio, actualul navigator al pilotului italian de top Piero Longhi si fost copilot al lui Marco Tempestini, Simone s-a bucurat de fiecare kilometru parcurs din cei 116 cat insumau probele speciale ale primei sale etape de raliu:” Mi-a placut mult, m-am simtit bine, m-am distrat bine si sunt multumit ca am ajuns la sosire. Am avut doar o pana de cauciuc pe PS 10, dar am schimbat roata si, in afara de asta totul a fost ok. Este total diferit fata de ce se intampla in Campionatul de Slalom Paralel, dar, dupa prima proba m-am regasit, ma simteam bine si pot spune ca imi place mult”, a declarat Simone Tempestini, in ultimul parc de service al Raliului Aradului.
Fiul lui Tempesta este liderul clasamentului juniorilor in Campionatul de Slalom Paralel al Romaniei si ocupa pozitia secunda in clasamentul open al aceleiasi competitii.
Scris de Andi Hutanu – ofiter de presa Napoca Rally Academy | Credit foto: foto1 – Catalin Stoia / SIMCAT
20 Septembrie 2010

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest