FB Pixelz

CURSURI DE PILOTAJ SPORTIV

CURSURI DE CONDUCERE DEFENSIVĂ

Redu riscurile. Cineva drag te așteaptă acasă!
CHRISTMAS SALE in perioada 14 - 24 Decembrie 2023!

Christmas sale!

Cursuri de pilotaj sportiv

NRA organizează cursuri de pilotaj sportiv recunoscute de către autoritățile nationale de profil: Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) și Automobil Clubul Român (ACR).
Venind în întampinarea celor pasionați și doritori de performantă in motorsport, Napoca Rally Academy pune la dispoziția cursanților atât instruire profesională in pilotajul sportiv auto cât și asistență logistică și tehnică, inclusiv masini de competitie si copiloti experimentati.

Fă un cadou deosebit!
Drumul spre performanța în automobilism începe cu un curs de pilotaj sportiv la NRA!

Îți oferim un Voucher cadou descărcabil, la calitate de tipar.

Cadoul perfect în 4 pași simpli: cumpără, descarcă, tipărește, completează numele celui drag.

Voucherul este valabil în cursul anului 2024. Următoarele sesiuni de Cursuri de pilotaj sportiv ale Napoca Rally Academy vor avea loc în perioada martie – iulie 2024. La achiziționare vă rugăm să completați toate datele pentru a putea contacta deținătorul, pentru a programa participarea la curs.

Cursurile se desfășoară pe mașini de stradă, mașini de competiție sau mașini sport echipate cu cauciucuri de competiție.
Instructorii voștri vor fi cunoscuții piloți NRA, care au un bogat palmares național și internațional în raliuri.

Cum și de ce pilotaj sportiv?

Scopul principal al unui curs de pilotaj sportiv este acela de a îmbunătăți abilitățile de a conduce o mașină spre limitele ei și apoi de a o pilota.

Durata cursului

Cursul se desfășoară pe durata a două zile.

Cine sunt instructorii?

Instructorii voștri vor fi cunoscuții piloți NRA, care au un bogat palmares național și internațional în raliuri.

Ce vom învăța?

În cadrul cursului se fac exerciții de subvirare si supravirare pentru a învăța sa controlăm mașina în cazul unui derapaj sau atunci când trecem de limita de aderență a cauciucurilor. Atât în cadrul modulului teoretic cât și în cadrul modulului practic, vom trata subiecte precum: poziția la volan în mașina de curse, trase corecte, folosirea comenzilor mașinii în regim sportiv.