FB Pixelz

Campania de sustinere a sigurantei rutiere, intitiata de Banca Transilvania si Napoca Rally Academy, continua si la Raliul Aradului

Napoca Rally Academy si Banca Transilvania au demarat o campanie de sustinere a sigurantei rutiere in randul clientilor BT din orasele Timisioara si Arad, inaintea celei de-a doua etape din Campionatul National de Raliuri Dunlop programata la Arad, in perioada 9 – 10 mai.

In perioada 30 aprilie – 12 mai, Banca Transilvania, partener traditional al echipei Napoca Rally Academy, desfasoara o campanie de sustinere a sigurantei rutiere, clientii BT avand ocazia de a castiga unul dintre cele 20 de locuri la cursul de conducere defensiva, organizat de NRA pe 17 mai, la Timisoara.

Inscrierile in campanie se pot face, pana in 12 mai, atat in sediile BT din Timisoara si Arad, in perioada 30 aprilie – 9 mai, cat si pe site-ul bancii, accesand pagina http://www.bancatransilvania.ro/raliu/. Tragerea la sorti se va face in 13 mai.

Datorita acestui parteneriat, clientii BT vor avea parte de o experienta inedita in zilele de 7 mai, la Timisoara, si 8 mai, la Arad, cand vor putea beneficia de serviciul “rally taxi” oferit de Napoca Rally Academy. Pilotii echipei campioane din FIA ERC Production Cup ii vor transporta la destinatia dorita de acestia.

De asemenea, in perioada 30 aprilie – 9 mai, Napoca Rally Academy va expune in Iulius Mall Timisoara modelul Citroen DS3 R3T cu care Simone Tempestini participa in Campionatul Mondial de Raliuri in programul JWRC.

“Campania inceputa la Brasov s-a bucurat de un mare succes si, impreuna cu Banca Transilvania, partenerul traditional al echipei noastre, am decis sa continuam aceasta actiune si inaintea etapei de la Arad. Siguranta pe drumurile publice este extrem de importanta si sunt incantat ca partenerii nostri acorda o atentie deosebita acestui aspect.”, a spus Bogdan Marisca, pilotul echipei NRA.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest